marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Radcliffe, cel mai bogat star sub 30 de ani din Marea Britanie: cat a castigat anul trecut starul din Harry Potter

Daniel Radcliffe este cea mai bogata celebritate sub 30 de ani din Marea Britanie, confom unui sondaj realizat de revista Heat. Desi prima pozitie este ocupata de formatia One Direction, actorul britanic este totusi vedeta care a primit cel mai mare onorariu individual dintre toate numele incluse in acest clasament.

Daniel Radcliffe, cel mai bogat star sub 30 de ani din Marea Britanie: cat a castigat anul trecut starul din Harry Potter

 

Actorul Daniel Radcliffe, starul francizei "Harry Potter", a obtinut anul trecut suma de 56,1 milioane de lire sterline (90,6 milioane dolari).

 

Actorii Robert Pattinson (44,1 milioane lire sterline/ 71,2 milioane dolari), Keira Knightley (37,2 milioane lire sterline/ 60,1 milioane dolari) si Emma Watson (27,9 milioane lire sterline/ 45 milioane dolari) completeaza Topul 5 al celor mai bogate vedete britanice in varsta de pana la 30 de ani. Toti cei trei actori s-au regasit in primele cinci pozitii ale acestui top si in 2012.


Cel mai bine clasat artist debutant in acest top este DJ-ul Calvin Harris (22,2 milioane lire sterline/ 35,8 milioane dolari).

 

 


Alti artisti debutanti in top sunt modelul Rosie Huntington-Whiteley (5,63 milioane lire sterline), cantareata Jessie J (5,68 milioane lire sterline), actorul Andrew Garfield (5 milioane lire sterline) si grupul pop-dance JLS (4,87 milioane sterline).

 


Actrita Carey Mulligan a fost desemnata vedeta cu cea mai mare ascensiune in topul din acest an - ea a urcat 10 pozitii fata de topul din 2012 si a ajuns pe locul al 19-lea. Un alt actor, Aaron Taylor-Johnson a urcat la randul sau opt locuri si a ajuns pe locul al 16-lea. Topul celor mai bogate vedete britanice in varsta de pana la 30 de ani a fost alcatuit pe baza contractelor declarate in mod public de aceste vedete, incheiate in cinema, televiziune, muzica si publicitate.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies