marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regizorul Danny Boyle anunta: "3D-ul nu va supravietui" Cat de neobisnuit este noul sau film

Regizorul britanic Danny Boyle revine in atentia fanilor in acest an cu un thriller psihologic neobisnuit, Trance.

Regizorul Danny Boyle anunta: 3D-ul nu va supravietui Cat de neobisnuit este noul sau film

Danny Boyle a stat de vorba cu cei de la The Guardian despre noul sau film, Trance, intr-un interviu in care a facut declaratii surprinzatoare despre tehnologia 3D. Conform regizorului englez, castigator al Oscarului pentru Slumdog Millionaire, filmele 3D sunt doar o etapa.

Boyle a spus ca nu este un fan al imaginilor stereoscopice in filme si se indoieste ca vor supravietui. "Nu folosesc 3D. "Port ochelari, asa ca urasc sa ma duc la filme 3D pentru ca trebuie sa porti doua perechi de ochelari, ceea ce te face sa te simti si mai mult ca un tampit. Stii cum toata lumea se simte un pic idiot purtand ochelari 3D? Ca purtator de ochelari te simti dublu-idiot."

Boyle a recunoscut ca filmele executate in 3D reprezinta "munca extraordinara", descriind cateva dintre efectele din filmul castigator de Oscar al lui Ang Lee, Life of Pi, ca fiind incredibile. Dar a adaugat: "E o unealta, stii. Exista inovatii in ale sunetului, mai ales Dolby Atmos, care vor face ceva echivalent cu efectul 3D. Asa ca nu stiu daca 3D va supravietui, sa fiu sincer. Cred ca e doar o etapa."

Trance, noul film al lui Danny Boyle dezvaluie un thriller psihologic ce implica o licitatie de arta, un tablou disparut, un avocat amnezic (James McAvoy), un gangster (Vincent Cassel) si o hipnoterapeuta (Rosario Dawson) si va fi proiectat in modul obisnuit, 2D.

James McAvoy a vorbit despre scenele de tortura din filmul Trance spunand: "Am fost afectat un pic. Scenele de tortura m-au emotionat. Nu se intampla aproape niciodata." McAvoy a adaugat: "De obicei n-am probleme cu toate astea si imi place sa fiu acoperit de sange sau sa am fata batuta, dar am avut o parere destul de proasta despre mine timp de cateva zile dupa asta.

Boyle a declarat despre film: "Nu sunt destule filme ca acesta facute, nu sunt destule thrillere psihologice care sunt efectiv in interiorul mintii, care sa se joace cu miliardele de neuroni."

"Trance" ii are in centrul actiunii pe un asistent la o mare casa de licitatii Simon (James McAvoy), un experimentat hot de tablouri Aiden (Vincent Cassel) si un medium care se pricepe la hipnoza Elizabeth (Rosario Dawson). Cei doi barbati pun la cale un jaf, insa atunci cand Simon, complicele lui Aiden, se loveste la cap si devine amnezic nu-si mai aminteste unde este pastrata valoroasa pictura pe care grupul de hoti intentiona sa o sustraga. Filmul are premiera pe 5 aprilie in SUA.

 


 



Modifică setările cookies