marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

David Beckham ar vrea sa se faca un film despre viata lui. Cine sunt actorii pe care ii considera potriviti pentru a juca rolul lui

David Beckham, fost capitan al echipei nationale de fotbal a Angliei, considera ca Brad Pitt ar fi cel mai potrivit sa interpreteze rolul lui, in cazul in care s-ar face un film despre viata sa, pentru ca il admira foarte mult pe actorul american.

David Beckham ar vrea sa se faca un film despre viata lui. Cine sunt actorii pe care ii considera potriviti pentru a juca rolul lui


"Cred ca Brad ar fi alegerea evidenta. Mi-ar placea ca Brad sa joace rolul meu - el sau Leonardo DiCaprio, unul dintre cei doi. Sau Bradley Cooper. Baietii nu arata deloc rau", a declarat David Beckham in timpul unei emisiuni difuzate pe Talksport Radio, informeaza contactmusic.com.


David Beckham, care este casatorit cu Victoria, fosta membra a trupei Spice Girls, si-a incheiat cariera la echipa franceza Paris Saint-Germain in luna mai. El spune ca se mentine in forma datorita celor patru copii ai sai: Brooklyn, in varsta de 14 ani, Romeo, in varsta de 12 ani, Cruz, in varsta de noua ani si Harper, in varsta de doi ani.


"Timp de patru luni chiar nu am facut deloc miscare, dar apoi am inceput treptat sa fac sport, alerg dupa patru copii ", a afirmat fotbalistul in varsta de 38 de ani.


Brad Pitt este actor si producator de film. El a primit un Glob de Aur si alte trei nominalizari la aceste premii prestigioase, dar si patru nominalizari la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe", si "Moneyball" (cel mai bun rol principal si cel mai bun lungmetraj). Brad Pitt are o relatie cu Angelina Jolie din 2005, cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", avand impreuna sase copii.


sursa: mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies