marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

David Bowie ar putea juca in serialul de televiziune Hannibal

Cantaretul David Bowie a fost contactat de producatorii serialului "Hannibal", care i-au oferit celebrului muzician britanic un rol in aceasta productie de televiziune, informeaza contactmusic.com.

David Bowie ar putea juca in serialul de televiziune Hannibal

David Bowie a jucat in mai multe filme si seriale TV de-a lungul anilor, insa cea mai recenta aparitie a sa pe micile ecrane dateaza din 2007, cand a asigurat vocea unui personaj in serialul de desene animate "SpongeBob SquarePants".

 

Bryan Fuller, creatorul si producatorul serialului "Hannibal", spera sa il convinga pe David Bowie sa paseasca din nou in fata camerelor de filmat pentru a interpreta personajul Robert Lector in al doilea sezon al acestui show TV, care are la baza personaje din cartea "Red Dragon", de Thomas Harris.

 

"L-am contactat pe David Bowie pentru a vedea daca este interesat si disponibil. Ne-ar placea foarte mult ca el sa il joace pe unchiul lui Hannibal, un personaj care apare in cartile din aceasta franciza", a declarat Bryan Fuller pentru Eonline.com.

 

 

 

 

Pana la ora publicarii acestor informatii, muzicianul britanic nu a anuntat daca va accepta oferta primita de la producatorii serialului.

 

Serialul "Hannibal" infatiseaza relatia timpurie dintre personajul faimos al lui Thomas Harris, renumitul psihiatru Hannibal Lecter, si inzestratul psiholog criminalist FBI Will Graham.

 

Mads Mikkelsen apare in serialul "Hannibal" ca psihiatrul de succes si in acelasi timp criminalul in serie sociopat Dr. Hannibal Lecter, bazat pe clasicul personaj creat de Thomas Harris. Dincolo de tendintele sale criminale, Dr. Lecter este un gentleman perfect, cu o tinuta impecabila, un intelect uimitor, cu apetit pentru gastronomia rafinata si atentie pentru cele mai fine aspecte ale vietii. Dr. Lecter este angajat ca psihiatru al lui Will Graham, ajutandu-l pe acesta sa inainteze in cercetarile cazurilor sale tulburatoare si bucurandu-se in acelasi timp de accesul personal la datele FBI.

 

 

 

Actorul Hugh Dancy il interpreteaza pe Will Graham, un psiholog criminalist genial si perseverent, care este capabil sa reconstruiasca in minte gandurile si metodele infioratoare ale celor mai cautati criminali in serie ai agentiei americane.

 

Filmarile pentru cel de-al doilea sezon al serialului "Hannibal", din distributia caruia mai face parte actorul Laurence J. Fishburne, in rolul agentului FBI Jack Crawford, vor debuta in luna august in orasul canadian Toronto.

 

 

David Bowie, al carui nume real este David Robert Jones, s-a nascut pe 8 ianuarie 1947, in Brixton, un cartier defavorizat din sudul Londrei. Artistul britanic locuieste de multi ani in Statele Unite ale Americii. David Bowie este cantaret, compozitor, producator si inginer de sunet si a castigat mai multe premii BRIT, MTV Music Video si Grammy. Activ pe parcursul a cinci decenii pe scena rock 'n' roll si cunoscut prin faptul ca-si reinventeaza destul de des stilul de a canta, Bowie este considerat un influent inovator, in special datorita pieselor sale din anii '70. Bowie s-a inspirat pentru muzica sa dintr-o vasta paleta de forme de arta, filosofie si literatura. El este, de asemenea, actor de film si teatru, regizor si realizator de videoclipuri muzicale.

 

Printre cele mai cunoscute albume ale sale se numara materialele discografice "Space Oddity" (1969), "Ziggy Stardust" (1972), "The Man Who Sold the World" (1970), "Aladdin Sane" (1973), "Station to Station" (1976), "Let's Dance" (1983), "The Buddha of Suburbia" (1993) si "Earthling" (1997). Albumele starului britanic s-au vandut in peste 140 de milioane de copii pe plan mondial.

 

 

Intr-un sondaj realizat in 2002, de BBC, Bowie s-a clasat pe pozitia a 29-a in clasamentul celor mai mari 100 de artisti britanici din lume. In 2004, revista Rolling Stone l-a clasat pe Bowie pe locul al 39-lea in topul celor mai buni 100 de artisti rock din toate timpurile.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies