marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dawn of The Planet of The Apes a adus revolutia in box-office: noul film din seria Planeta Maimutelor este lider de box-office in SUA

Maimutele au cucerit lumea in acest weekend, in cinematografele din SUA, dupa ce noul film din seria Planetan Maimutelor a devenit lider de box-office la debut. Dawn of The Planet of The Apes a facut incasari spectaculoase de 73 de miliioane de dolari, ajutat si de faptul ca pelicula a fost in format 3D.

Dawn of The Planet of The Apes a adus revolutia in box-office: noul film din seria Planeta Maimutelor este lider de box-office in SUA

Dawn ofThe Planet of The Apes a avut un start mai bun in box-office decat precedentul film din serie, "Rise of the Planet of The Apes", care facuse doar 53 de milioane de dolari la debut. "Dawn" este considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului, dupa ce a primit recenzii extraordinare, criticii fiind impresionati de scenariu, poveste, personaje si interpretarile actorilor.

 

 

 

Box-office-ul american este in scadere fata de anul trecut si inca nu a atins cifrele anterioare, informeaza Hollywood Reporter. Insa studiourile Fox se bucura de o vara plina de succese, dupa ce au lansat filme ca Dawn of The Planet of The Apes, X-men:Days of Future Past sau The Fault in Our Stars, toate productiile fiind populare si cu incasari uriase.

 

Regizat de Matt Reeves, filmul "Planeta Maimutelor: Revolutie" il prezinta in rolul principal pe Andy Serkis, care revine in rolul lui Caesar, o maimuta evoluata genetic, liderul unei armate de maimute si primate care s-au refugiat in padurile din jurul orasului San Francisco. Atunci cand primatele sunt amenintate de un grup de oameni, supravietuitori ai unei epidemii care a facut ravagii pe plan mondial in urma cu 10 ani, in ambele tabere apar grupari profund divizate, care cer fie reinstaurarea pacii, fie declansarea unui razboi care sa determine specia dominanta de pe Terra. Filmul ii mai are in distributie pe Gary Oldman, Keri Russell, Jason Clarke, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Enrique Murciano si Kirk Acevedo, informeaza hollywoodreporter.com.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies