marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer complet pentru Dawn of The Planet of The Apes: incepe razboiul intre oameni si maimute, cum arata armata lui Caesar

Dupa o serie de teasere, iata ca a aparut si primul trailer complet pentru Dawn of The Planet of The Apes. Continuarea blockbusterului din 2011 arata incredibil de bine si va fi un film captivant si spectaculos.

Trailer complet pentru Dawn of The Planet of The Apes: incepe razboiul intre oameni si maimute, cum arata armata lui Caesar

 

Incepe razboiul dintre oameni si maimute. Caesar isi face armata si ataca omenirea in trailerul pentru Dawn of The Planet of The Apes, iar Gary Oldman vrea sa le atace armata pentru a impiedica un razboi ce va distruge ambele specii.

 

 

 

 

 

Dupa succesul suprinzator pe care l-a avut Rise of The Planet of The Apes in 2011, producatorii de la 20th Century Fox au decis imediat sa continue seria Planeta Maimutelor cu un sequel. Desi James Franco nu se mai intoarce, Caesar, a carui interpretare este asigurata de Andy Serkis prin tehnologia motion-capture, este spectaculos si amenintator.  Primele imagini din Dawn of The Planet of The Apes  il infatiseaza intr-o padure, gata de atac, dar fanii au ocazia sa-l vada si pe Jason Clarke, eroul noului film dar si pe Gary Oldman. Regia ii apartine lui Matt Reeves, dupa ce Rupert Wyatt a anuntat ca nu vrea sa se ocupe de productie.

 

 

 

 

 


In urmatorul film, maimutele se revolta si se pregatesc sa cucereasca lumea. O armata de maimute inteligente, conduse de Caesar, se indreapta catre razboi impotriva oamenilor. Actiunea se va petrece la 15 ani dupa evenimentele din Rise of the Planet of the Apes. De aceasta data, omenirea va trebui sa infrunte cel mai mare pericol, dupa ce maimutele inteligente pun stapanirea pe planeta. Un personaj cheie va fi cel jucat de Gary Oldman.  Actorul de 54 de ani va juca rolul lui Dreyfus, liderul oamenilor care va conduce lupta impotriva maimutelor dupa ce acestea vor prelua puterea.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies