marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dawn of The Planet of The Apes: Caesar se intoarce si este mai infricosator ca niciodata in primul trailer pentru super productia de 120 de milioane de $

Caesar se intoarce in primul trailer pentru super productia Dawn of The Planet of The Apes. Maimuta inteligenta este infricosatoare, iar filmul se anunta a fi si mai spectaculos decat precedentul din serie.

Dawn of The Planet of The Apes: Caesar se intoarce si este mai infricosator ca niciodata in primul trailer pentru super productia de 120 de milioane de $

 

Dupa succesul suprinzator pe care l-a avut Rise of The Planet of The Apes in 2011, producatorii de la 20th Century Fox au decis imediat sa continue seria Planeta Maimutelor cu un sequel. Desi James Franco nu se mai intoarce, Caesar, a carui interpretare este asigurata de Andy Serkis prin tehnologia motion-capture, este spectaculos si amenintator.  Primele imagini din Dawn of The Planet of The Apes  il infatiseaza intr-o padure, gata de atac, dar fanii au ocazia sa-l vada si pe Jason Clarke, eroul noului film dar si pe Gary Oldman. Regia ii apartine lui Matt Reeves, dupa ce Rupert Wyatt a anuntat ca nu vrea sa se ocupe de productie.


In urmatorul film, maimutele se revolta si se pregatesc sa cucereasca lumea. O armata de maimute inteligente, conduse de Caesar, se indreapta catre razboi impotriva oamenilor. Actiunea se va petrece la 15 ani dupa evenimentele din Rise of the Planet of the Apes. De aceasta data, omenirea va trebui sa infrunte cel mai mare pericol, dupa ce maimutele inteligente pun stapanirea pe planeta. Un personaj cheie va fi cel jucat de Gary Oldman.  Actorul de 54 de ani va juca rolul lui Dreyfus, liderul oamenilor care va conduce lupta impotriva maimutelor dupa ce acestea vor prelua puterea.

 

 

 

Regizorul Matt Reeves a dezvaluit mai multe detalii despre film: "La finalul lui Rise of The Planet of The Apes, Caesar vorbeste si tine un fel de discurs. Am vrut sa ma asigur ca mergem pe acest drum al evolutiei, fara sa ne scape nimic. Asta mi-a placut la primul film si vrem sa continuam pe acelasi drum. Nu va asteptati ca acum maimutele sa aiba un vocabular bogat. Cred ca fanii vor fi emotionati sa vada cum maimutele fac tranzitia de la animal la fiinta. Civilizatia maimutelor se afla in padure, intre Vancouver si New Orleans, in timp ce omenirea este afectata de virus. Unul dintre locurile unde se desfasoara actiunea este San Francisco, de unde a luat nastere aceasta specie inteligenta de maimute. In timpul filmarilor in Louisiana, am construit decoruri imense pentru a oferi o doza de realism si grandoare. Filmam pe timp de ploaie, pe vant, toate decorurile sunt in aer liber, expuse".

 

 

 


Rise of the Planet of the Apes
, cunoscut in Romania si sub denumirea Planeta Maimutelor – Invazia a adus in 2011 povestea unei maimute ajunsa la un nivel de inteligenta neobisnuit care declanseaza un razboi asupra omeniri.
 

Filmul a impresionat prim doza perfecta de efecte speciale realizate de compania WETA care a primit si o nominalizare la Oscar la acest capitol. Un accent suplimentar s-a pune pe interpretarea si detaliul exceptional al cimpanzeului Caesar, caruia i-a dat viata Andy Serkis.  Modul fabulos in care Serkis reda toate trasaturile fetei si ale corpului lui Caesar este uimitor, acesta intruchipind o primata aproape umana de un realism surprinzator. Toate expresiile faciale si trasaturile comportamentale redau in detaliu transformarea intelectuala de care are parte Caesar pana la apogeul acestui film.

 

Dawn of The Planet of The Apes se va lansa in cinematografele din SUA pe 11 iulie 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies