marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine din Dawn of The Planet of The Apes, cum arata Caesar in continuarea filmului de succes din 2011

Fanii prezenti in weekendul trecut la Comic-Con, in San Diego, au avut ocazia sa vada in premiera imagini din Dawn of The Planet of The Apes, continuarea filmului de succes din 2011.

Prima imagine din Dawn of The Planet of The Apes, cum arata Caesar in continuarea filmului de succes din 2011


Regizorul Matt Reeves a fost prezent la Comic-Con alaturi de starurile viitorului film din franciza Planeta Maimutelor, Jason Clarke, Keri Russell si Andy Serkis. Cinefilii au vazut primele imagini din Dawn of The Planet of The Apes, iar reactiile au fost pozitive, scriu cei de la Slash Film.
 

Desi filmarile sunt in plina desfasurare, echipa a luat o pauza pentru a fi prezenti la cel mai important eveniment din aceasta perioada.  Regizorul a dezvaluit ca echipa de efecte speciale a petrecut 10-12 saptamani pentru a crea o scena in care apare Caesar, iar imaginea a fost dezvaluita la Comic-Con, spre surprinderea fanilor. Pentru respectiva scena, Caesar a fosr creat complet digital.

In urmatorul film, maimutele se revolta si se pregatesc sa cucereasca lumea. O armata de maimute inteligente, conduse de Caesar, se indreapta catre razboi impotriva oamenilor. Actiunea se va petrece la 15 ani dupa evenimentele din Rise of the Planet of the Apes. De aceasta data, omenirea va trebui sa infrunte cel mai mare pericol, dupa ce maimutele inteligente pun stapanirea pe planeta.


 

Reeves a dezvaluit mai multe detalii despre film: "La finalul lui Rise of The Planet of The Apes, Caesar vorbeste si tine un fel de discurs. Am vrut sa ma asigur ca mergem pe acest drum al evolutiei, fara sa ne scape nimic. Asta mi-a placut la primul film si vrem sa continuam pe acelasi drum. Nu va asteptati ca acum maimutele sa aiba un vocabular bogat. Cred ca fanii vor fi emotionati sa vada cum maimutele fac tranzitia de la animal la fiinta. Civilizatia maimutelor se afla in padure, intre Vancouver si New Orleans, in timp ce omenirea este afectata de virus. Unul dintre locurile unde se desfasoara actiunea este San Francisco, de unde a luat nastere aceasta specie inteligenta de maimute. In timpul filmarilor in Louisiana, am construit decoruri imense pentru a oferi o doza de realism si grandoare. Filmam pe timp de ploaie, pe vant, toate decorurile sunt in aer liber, expuse".


 


Rupert Wyatt, regizorul neasteptatului hit in 2011  "Rise of the Planet of the Apes" cu James Franco, Andy Serkis si Freida Pinto in distributie, a refuzat sa conduca filmarile pentru continuarea numita "Dawn of the Planet of the Apes". Acesta a fost inlocuit cu Matt Reeves, cunoscut pentru horrorul Let Me In. Wyatt a fost nemultumit ca studiourile grabesc realizarea lui "Dawn of the Planet of the Apes" si a refuzat sa mai lucreze la acest proiect, al doilea din noua trilogie gandita de cei de la Fox.

 

Seria de filme Planeta Maimutelor a debutat in 1968 cu capodopera "Planet of the Apes" despre o planeta indepartata stapanita de maimute, care folosesc o rasa de oameni primitivi ca sclavi si pentru experimente.

 


Dawn of The Planet of The Apes se va lansa in SUA pe 18 iulie 2014. Din distributie fac parte Andy Serkis, Gary Oldman, Jason Clarke, Keri Russell.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies