marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"De ce eu?”, filmul lui Tudor Giurgiu,  aproape 20.000 de spectatori in cinematografe

De ce eu?, in regia lui Tudor Giurgiu, a fost vazut pana in prezent de 19.924 de spectatori in Romania, in salile de cinema din weekend, in avanpremiere si proiectii speciale - un debut spectaculos pentru o productie romaneasca. Filmul a avut incasari de 276.355 lei. De ce eu? ruleaza din 27 februarie in 60 de sali din peste 25 de orase.

De ce eu? , filmul lui Tudor Giurgiu, aproape 20.000 de spectatori in cinematografe


Proiectiile speciale in prezenta echipei continua la Timisoara (3 martie, Filarmonica Banatul), Braila (5 martie, Casa de Cultura a Tineretului), Constanta (6 martie, Cityplex), Bistrita, Buzau, Falticeni, Piatra-Neamt, Targoviste, Buzau, Suceava si altele. Programul este actualizat permanent pe site-ul oficial deceeu.ro.
 

In paralel cu filmul a fost lansata si campania „Singur impotriva tuturor”, initiata de echipa De ce eu?, Expert Forum (EFOR) si HotNews.ro. Este un demers de incurajare a luptei impotriva presiunilor de orice tip, exercitate de catre sefi de institutii, politicieni sau magistrati impotriva celor multi care lucreaza in sistem, fie el public sau privat. Pe Hotnews.ro, dar si pe deceeu@hotnews.ro, sunt asteptate povesti ale unor oameni care au avut curajul sa infrunte institutii, sa demaste ilegalitati si abuzuri, sa schimbe legi.
 

Thriller-ul politic este inspirat de cazul real al procurorului Cristian Panait, care s-a sinucis in 2002, la doar 29 de ani, in contextul anchetei asupra procurorului Alexandru Lele din Oradea si a presiunilor exercitate asupra sa.

 


Galerie foto

Cele mai citite

Anne Heche, în stare critică după un accident auto grav

Actrița cunoscută pentru rolurile din producţiile „Gracie's Choice" şi "Vanished" a fost spitalizată de urgență, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de o casă, care ulterior a luat foc.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies