marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De ce nu a vazut Emma Watson niciodata un DVD cu Harry Potter!

Emma Watson arecunoscut un lucru cel putin ciudat pentru fanii seriei: nu a vazut niciodata un DVD “Harry Potter” cap-coada!

De ce nu a vazut Emma Watson niciodata un DVD cu Harry Potter!

Emma Watson, actrita care a devenit cunoscuta lumii intregi ca Hermione, din seria “Harry Potter”, va dezvalui in editia din 15 mai a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata de la ora 12:15, de ce regreta finalul seriei Harry Potter si care este momentul de la filmarile lui “Harry Potter si talismanele Mortii - partea a 2-a” pe care nu-l va uita niciodata.

Tot atunci, fanii lui Keanu Reeves se vor intilni cu vedeta lor preferata, care va prezenta la “Lumea Pro Cinema” “Henry’s Crime”, o comedie romantica in care joaca alaturi de Vera Farmiga. Filmul ruleaza deocamdata numai in Statele Unite si in citeva tari din Europa.


Dragos Bucur, unul dintre cei mai bine cotati actori romani, si-a gasit o "nasa" de Hollywood. O cheama Whitney Anderson si este binecunoscuta din “CSI: New York”. Ea este partenera lui Bucur in cea mai noua comedie romaneasca,”Nasa: The Godmother", filmul lansat pe 29 aprilie. Produs de Alma Sarbu pentru Media Pro Pictures si regizat de Jesus del Cerro si Virgil Nicolaescu, filmul care ruleaza deja in cinematografele din Romania impleteste un scenariu condus alert, ca la Hollywood, cu un umor deseori mucalit, in stil romanesc.

“Killing Bono”, comedia care i-a amuzat extrem de tare pe muzicienii de la U2, care au vazut-o deja, la o proiectie speciala din Australia si “The Conspirator”, drama instorica regizata de Robert Redford cu Kevin Kline in rolul principal sunt alte doua filme despre care telespectatorii Pro Cinema pot afla detalii in editia din 15 mai a emisiunii “Lumea Pro Cinema”.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies