marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De Dragobete, ai parte de și mai multă pasiune, cu două filme HOT, HOT, HOT

Dă reload seducției în seara de 24 februarie, cu două producții memorabile: „Întoarcerea la laguna albastră“ și „Cincizeci de umbre descătușate“.

De Dragobete, ai parte de și mai multă pasiune, cu două filme HOT, HOT, HOT
Dacă de Ziua Îndrăgostiților te provocam la o porție dublă de senzualitate, cu clasicul film „Laguna albastră“, o adevărată poezie a iubirii transpusă în frumusețea luxuriantă și splendoarea unui tărâm de vis din Sudul Pacificului, urmat de „Cincizeci de umbre întunecate“/„Fifty Shades Darker“, considerat a fi una dintre cele mai îndrăznețe producții, de Dragobete plusăm cu continuările celor două filme.

De la ora 20:30, pasionații de filme romantice vor putea trăi alături de Richard și Lilli o poveste sublimă, pe o insulă exotică, în „Întoarcerea la laguna albastră“. Lili este fata unei văduve care călătorește cu mama sa pe mare din Tahiti spre San Francisco și care devine sora vitregă a unui băiețel salvat dintr-o barcă ce plutea în derivă, căruia mama sa îi dă numele Richard – nu întâmplător, băiatul este fiul celor doi tineri din „Laguna Albastră“, care se aventuraseră pe mare și, din ei trei, doar copilul a supraviețuit. După ce pe vaporul lor izbucnește o epidemie de holeră, femeia îi ia pe copii într-o barcă și ajunge pe o insula tropicală – aceeași pe care s-a născut Richard.

Anii trec și, din cauza unei pneumonii, femeia moarte lăsându-i singuri pe copiii deveniți adolescenți. Richard (Brian Krause) și Lilli (Milla Jovovich) trebuie să supraviețuiască în paradisul în care au crescut și ceilalți doi tineri dinaintea lor și, fără să știe, retrăiesc și aceeași poveste de dragoste care i-a unit pe părinții lui Richard.

 

Tot o dragoste ieșită din tipare trăiesc și Christian Grey (Jamie Dornan) și Anastasia Steele (Dakota Johnson), protagoniștii filmului „Cincizeci de umbre descătușate“/„Fifty Shades Freed“, difuzat de la ora 22:30.


Cel de-al treilea capitol al seriei bazate pe fenomenul best-seller „Fifty Shades“ îi provoacă și mai mult pe cei doi eroi. Cumva, Ana trebuie să înveţe să împărtăşească stilul de viaţă opulent al lui Christian, fără să-şi sacrifice propria identitate. Iar el trebuie să-şi înfrângă dorinţa nestăpânită de control, în timp ce se luptă cu demonii din trecutul său chinuitor. Numai că tocmai când se pare că forţa iubirii lor va eclipsa orice obstacol, soarta conspiră pentru a face ca temerile cele mai adânci ale Anei să devină realitate…
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies