marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brooke Shields și Christopher Atkins, despre cum a fost să filmeze, ca adolescenți, pentru Laguna albastră 

Filmul, realizat în 1980, prezintă scene de nuditate între doi veri de 14 și 18 ani.

Brooke Shields și Christopher Atkins, despre cum a fost să filmeze, ca adolescenți, pentru Laguna albastră
„Laguna albastră“/„Blue Lagoon“ este filmul care i-a făcut celebri pe Brooke Shields și Christopher Atkins, pe când nici nu erau încă majori, după criteriile americanilor. Căci, la vremea aceea, Brooke Shields avea doar 14 ani, iar colegul ei de platou, 18.
 
Anul trecut, la 42 de ani de când a fost lansat filmul, cei doi s-au reîntâlnit în podcastul actriței, „Now What?“, în cadrul căruia au vorbit despre scenele de nuditate pe care au fost nevoiți să le filmeze. „Erau scene în care eram dezbrăcat de tot pe lângă tine, dacă îți amintești. A fost un pic ciudat, dar și amuzant pentru mine. După film, mi-a fost greu să îmi țin hainele pe mine“, a spus Christopher Atkins.
 
Totuși, pentru că Brooke era minoră, a avut o dublură pentru scenele nud. „Ceea ce îmi amintesc este că ei (producătorii n.r.) voiau cu disperare ca noi să ne îndrăgostim unul de altul. Îmi amintesc că mă gândeam că ar trebui să ne cunoaștem întâi, în loc să forțeze situația și să ne facă să ne îndrăgostim. Eu nu am reacționat bine la a fi forțată să simt ceva. Nici nu cred că sărutasem pe cineva până la acea vârstă. Purtam fâșii de haine, iar părul îmi era lipit pentru a-mi acoperi sânii“, a povestit și Brooke Shields.

 
„Tu aveai 14 ani, eu aveam 18, erai în creștere, dar eu mă vedeam deja cu Cindy, care avea 15 ani. Trebuie să recunoști că am avut o chimie extraordinară. Au fost o mulțime de momente grozave și cred că a fost multă inocență care a reieșit din film, iar asta a făcut ca totul să funcționeze și mai bine“, a mărturisit și Christopher Atkins, astăzi în vârstă de 62 de ani.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies