marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De la I Am Legend la Hunger Games: Francis Lawrence va regiza urmatoarele filme din seria Jocurile Foamei

Vesti bune pentru fanii Jocurilor Foamei: producatorii au gasit regizorul pentru urmatoarele 3 filme din serie.  Ultimele doua filme din franciza "Jocurile foamei/ The Hunger Games", ce vor fi lansate pe marile ecrane in noiembrie 2014, respectiv in noiembrie 2015, vor fi regizate de cineastul Francis Lawrence, au anuntat joi reprezentantii studiourilor Lionsgate.

De la I Am Legend la Hunger Games: Francis Lawrence va regiza urmatoarele filme din seria Jocurile Foamei

Acest anunt a pus capat zvonurilor aparute in ultimele luni, potrivit carora Lionsgate urma sa aleaga un alt cineast pentru a regiza "The Hunger Games: Mockingjay" - ultima parte a acestei trilogii, ce va fi impartita in doua filme, informeaza Reuters.


Francis Lawrence, care s-a remarcat prin regia filmului "Legenda vie/ I am Legend", filmeaza in aceasta perioada cel de-al doilea film din franciza "Jocurile foamei", intitulat "The Hunger Games: Catching Fire", care va fi lansat in noiembrie 2013.


Filmul "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1" va fi lansat in noiembrie 2014, iar "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2" va intra in cinematografe in noiembrie 2015.


Starurile din primul film - Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson and Liam Hemsworth - au semnat deja contractele pentru a juca in ultimele doua filme din aceasta franciza.
 


 

Cei de la Hollywood Reporter informeaza ca Jennifer Lawrence a semnat cel mai mare contract al ei de pana acum. Dupa succesul nebun al primului film din seria The Hunger Games, care a facut aproape 700 de milioane de dolari la nivel global, producatorii au decis ca aparitia lui Lawrence in film este esentiala si i-au oferit un onorariu pe masura: 10 milioane de dolari.

 

Suma este alcatuita din salariu, bonusuri si procent din profit.  Daca a doua parte va fi la fel de populara, actrita de 21 de ani ar putea castiga si mai mult. Jennifer Lawrence a fost aleasa in topul creat de Vulture al celor mai valorosi actori, devansand-o astfel de Kristen Stewart din topul preferintelor tinerilor americani.
 


 Filmele sunt adaptate pe baza romanelor pentru adolescenti scrise de Suzanne Collins. Aceasta trilogie, a carei actiune are loc intr-un viitor distopic, prezinta povestea unor jocuri sportive pe viata si pe moarte, relatata din perspectiva eroinei principale Katniss Everdeen, interpretata de Jennifer Lawrence.


Primul film din serie a devenit un fenomen in cultura pop si mai ales in rândul adolescentilor nord-americani.

Francis Lawrence a realizat doua filme SF bine primite de public - "Legenda vie/ I am Legend" si "Constantin/ Constantine" - si miniseria TV "Kings" produsa si difuzata de postul american NBC.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies