marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence a intrat in randul celor mai bine platite actrite de la Hollywood: va primi 10 milioane de $ pentru Catching Fire, continuarea de la The Hunger Games

Jennifer Lawrence este una dintre cele mai populare tinere actrite ale momentului. Vedeta seriei The Hunger Games a primit o "marire de salariu" colosala. Daca pentru primul film primea 500.000 de dolari, acum actrita si-a negociat contractul si onorariul ei a crescut la 10 milioane de dolari.

Jennifer Lawrence a intrat in randul celor mai bine platite actrite de la Hollywood: va primi 10 milioane de $ pentru Catching Fire, continuarea de la The Hunger Games

 

 

Cei de la Hollywood Reporter informeaza ca Jennifer Lawrence va semna cel mai mare contract al ei de pana acum. Dupa succesul nebun al primului film din seria The Hunger Games, care a facut aproape 700 de milioane de dolari la nivel global, producatorii au decis ca aparitia lui Lawrence in film este esentiala si i-au oferit un onorariu pe masura.

 

Suma este alcatuita din salariu, bonusuri si procent din profit.  Daca a doua parte va fi la fel de populara, actrita de 21 de ani ar putea castiga si mai mult.

 

Producatorii de la Lionsgate obisnuiesc sa faca astfel de negocieri si aceeasi situatie a fost si in cazul seriei Twilight, unde onorariile vedetelor au explodat dupa succesul nebun al primului film.

 

Pe langa Jennifer Lawrence, si colegii ei, Josh Hutcherson si Liam Hemsworth se afla si ei in renegocieri salariale., insa nu vor primi la fel de multi bani ca vedeta filmului, Lawrence.

 

 

Productia filmului urmeaza sa inceapa in septembrie, iar la carma filmarilor se va afla Francis Lawrence, dupa ce Gary Ross a parasit proiectul. 

 

Primul film din aceasta serie a obtinut incasari de 678 de milioane de dolari pe plan mondial. Franciza cinematografica are la baza o trilogie de romane pentru adolescenti scrisa de romanciera americana Suzanne Collins. Actiunea din cele trei romane se petrece in viitor, pe teritoriul fostei Americi de Nord, unde razboiul civil a condus la aparitia a 12 districte, controlate de o elita amorala si ghiftuita.

 

Alaturi de Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Donald Sutherland, Woody Harrelson, Stanley Tucci, Elizabeth Banks si Liam Hemsworth, distributiei s-au laturat nume noi ca Phillip Seymour Hoffman si Jena Malone.


Catching Fire urmeaza sa fie lansat pe 22 noiembrie 2013.

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies