marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Declaratia emotionanta facuta de Robert De Niro. Ce a marturisit despre cariera sa unul dintre actorii care vor ramane in istoria cinematografiei

Robert De Niro a marturisit ca a trecut perioada in care putea juca roluri principale, explicand ca totusi este fericit sa poata interpreta personaje secundare.

Declaratia emotionanta facuta de Robert De Niro. Ce a marturisit despre cariera sa unul dintre actorii care vor ramane in istoria cinematografiei

Actorul si colegii sai Morgan Freeman si Michael Douglas au aparut impreuna in noua comedie Last Vegas, care prezinta povestea unor prieteni in varsta ce viziteaza Las Vegas.

 

DeNiro (70 de ani) a recunoscut ca este foarte putin probabil ca la varsta lui sa mai primeasca un rol important. 


 

"Asa este viata. Nu mai putem juca unele roluri. Interpretam roluri de tata, de bunic sau strabunic si acestea pot fi scrise intr-un mod amuzant, deci este bine", a declarat actorul pentru publicatia britanica Metro, potrivit mediafax.ro.

 

Robert De Niro a adaugat ca a trecut vreme in care sa mai poata interpreta roluri principale in filme romantice. "Acele zile s-au dus", a spus actorul.


 

Actorul, regizorul si producatorul Robert De Niro este considerat unul dintre cei mai talentati si mai influenti cineasti din toate timpurile. Dublu castigator al premiului Oscar, pentru rolurile din "Nasul: Partea II" (1975) si "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a facut multe alte roluri memorabile, mai ales in regia lui Martin Scorsese, in filme precum "Soferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Baieti buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) si "Casino" (1995). 

sursa: mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies