marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Del Toro si Jackson schiteaza "The Hobbit"

Cautarile lui Peter Jackson si Guillermo del Toro, pentru cei care vor scrie scenariul peliculei "The Hobbit", s-au sfarsit, cei doi ajungand la concluzia ca nimeni nu ar fi mai potriviti decat ei insisi.

Del Toro si Jackson schiteaza The Hobbit
Del Toro ("Hellboy," "Pan's Labyrinth"), cel care semneaza regia filmului, va face echipa cu creatorul peliculei " Stapanul Inelelor " si actualul producator executiv al lui "The Hobbit" pentru a adapta romanul lui J.R.R. Tolkien. Potrivit Reuters, celor doi li se vor alatura Frank Walsh si Philippa Boyens, cu care Jackson a colaborat la trilogia "Inelelor".

"The Hobbit", scris de Tolkien pentru copiii sai inainte de "Stapanul Inelelor", urmareste aventurile tanarului Bilbo Baggins, a carui viata linistita este brusc schimbata atunci cand, alaturi de Vrajitorul Gandalf, porneste intr-o calatorie din care nu lipsesc trolii, oamenii, Gollum si chiar un dragon pe nume Smaug.

Acum, ca si problema scenaristilor a fost rezolvata, ramane de vazut ce actori va aduce Del Toro. Se zvoneste ca Ian McKellen s-ar putea intoarce la rolul lui Gandalf, iar Andy Serkis la cel al lui Gollum.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies