marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Secretele din spatele celui mai scump film din istorie!

Vesti noi de la mega proiectul celor de la MGM, The Hobbit, ( care va fi lansat in doua parti anuntate pentru 2012 si 2013) si va avea un buget de peste 540 de milioane de dolari, adica de peste 270 de milioane de dolari pentru fiecare parte.

VIDEO Secretele din spatele celui mai scump film din istorie!

Regizorul Peter Jackson a dezvaluit pe Facebook cateva secrete de la unul din cele mai anticipate filme din 2012 - The Hobbit.

Jackson, omul care a creat si trilogia Stapanul Inelelor ii tine la curent pe fanii aventurii inspirate din romanele scrise de J. R. R. Tolkien cu stiri si update-uri video pe pagina sa de Facebook. 

Ultimele vesti: Dean O'Gorman il va juca pe piticul Fili inlocuindu-l pe britanicul Rob Kazinsky, care a parasit productia din motive personale iar Lee Pace s-a ales cu rolul lui Regelui elfilor Thranduil, tatal lui  Legolas personaj interpertat de Orlando Bloom. Hugo Weavin a fost si el confirmat drept Elrond reluandu-si astfel rolul din Lord of the Rings.

"Dean este un actor minunat si ma bucur ca voi lucra cu el iar la Lee m-am gandit imediat pentru rolul tatalui lui Legolas
" a declarat regizorul. Fanii au fost incantati de aducerea lui Lee Pace pe platourile de filmare.

In clipul postat de regizor pe celebrul site de socializare, acesta face dezvaluiri cu privire la pregatirea intensa si tehnicile folosite pentru scenele de lupta din film!

The Hobbit este povestea personajului Bilbo Baggins ( jucat de Martin Freeman),  plecat in cautarea unei comori. Aventurile sale preced actiunea din "Stapanul Inelelor"


Din distributia celor doua filme vor face parte Martin Freeman care il va juca pe eroul Bilbo Baggins, Elijah Wood va fi Frodo, Cate Blanchett – va fi Lady Galadriel, regina elfilor, Orlando Bloom - Legolas, Ken Stott - Lordului Balin, Sylvester McCoy - vrajitorul Radagast the Brown si Saoirse Ronan in rolul lui Itaril!


Filmarile pentru superproductia The Hobbit au inceput la sfarsitul lunii martie in Noua Zeelanda.Filmul a avut nevoie de cativa ani pentru a intra in etapa filmarilor.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies