marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Demi Moore si Ashton Kutcher s-au afisat pentru prima data impreuna de cand a izbucnit scandalul despre un posibil divort

Astazi, Demi Moore si Ashton Kutcher au fost vazuti impreuna pentru prima data de cand actorul a fost acuzat ca si-a inselat sotia.

Demi Moore si Ashton Kutcher s-au afisat pentru prima data impreuna de cand a izbucnit scandalul despre un posibil divort

Cuplul a fost vazut la un sediu Kabbalah din Los Angeles, iar amandoi isi purtau verighetele.

Demi Moore (48 de ani) si Ashton Kutcher (33 de ani) au venit separat, dar au plecat impreuna, conform unei surse care a fost la fata locului si a oferit declaratii pentru Daily Mail.


VEZI POZELE CARE ARATA CA DEMI MOORE SI ASHTON KUTCHER SUNT INCA IMPREUNA

Una dintre cele mai solide casnicii de la Hollywood a fost zdruncinata dupa ce o tanara de 23 de ani, Sara Learl, a declarat ca a avut o aventura cu Kutcher weekend-ul trecut, chiar cand cei doi aniversau sase ani de mariaj.


Se pare ca inca din vara cei doi au apelat fie prin intermediul religiei, fie prin intermediul specialistilor la ajutor pentru a-si salva casatoria.

"Ea si Ashton au primit sfaturi din partea membrilor Kabbalah, despre cum sa isi  continue relatia si cum sa nu le fie afectata casnicia" a spus un apropiat al cuplului pentru Entertainment Weekly.

Atat Moore, cat si Kutcher sunt adeptii religie Kabbalah, ei casatorindu-se intr-o ceremonie in stilul kabbalah, in 2005.

Desi nu au oferit nici o declaratie oficiala, Demi Moore este ranita si se simte dezamagita, tradata si trista din cauza scandalului, conform spuselor unei surse.

 

Daca ajung la divort, ei vor imparti o avere de 290 de milioane de dolari.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies