marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Demisia lui Steve Jobs a cutremurat Hollywood-ul. Cum au reactionat granzii din lumea filmului

Anuntul ca gigantul Steve Jobs a demisionat de la conducerea Apple el urmand sa fie inlocuit in functie de Tim Cook a agitat spiritele si printre actorii si producatorii de la Hollywood.

Demisia lui Steve Jobs a cutremurat Hollywood-ul. Cum au reactionat granzii din lumea filmului

Demisia lui Steve Jobs (bolnav de cancer pancreatic din 2004) de la conducerea Apple are ecouri si in industria de entertainment.


Creierul din spatele iPhone, iPod si iPad  este actionar la The Walt Disney Company si Pixar ( pe care l-a cumparat in 2006) iar surse din cadrul celor doua companii sustin ca acesta va ramane in consiliul de administratie al caselor de productie. Steve Jobs, a produs in 2009 Toy Story 3D / Toy Story: Povestea jucariilor 3D.


Cum au reactionat pe Twitter actorii si producatorii de la Hollywood.


Arnold Schwarzenegger: "Steve Jobs este unul dintre cei mai mari inventatori si inovatori din California. Foarte putini au ajuns sa aiba impactul pe care l-a avut el asupra economiei in ultimii 50 de ani."

Actorul Stephen Fry: "Sunt foarte suparat ca Steve Jobs nu se simte bine si ca a demisionat. Ii doresc numai bine"

Justin Stangel, unul dintre realizatorii showului "Late Show With David Letterman: " Steve Jobs a demisionat. Asta inseamna ca se pregateste sa candideze la presedintie."

Zach Stentz, scenarist: "Putem sa transplantam creierul lui Steve Jobs? Este un caz special, la naiba!"



Modifică setările cookies