marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Apple, regele marcilor in filme. Cele mai memorabile aparitii ale imaginii cu care Steve Jobs a schimbat lumea

Vestea mortii lui Steve Jobs, considerat omul care a schimbat lumea in ultimii 20 de ani, a a cutremurat o planeta intreaga.

Apple, regele marcilor in filme. Cele mai memorabile aparitii ale imaginii cu care Steve Jobs a schimbat lumea

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW!

Un adevarat vizionar, Steve Jobs a influentat nu numai industria tehnologica, ci si pe cea a filmului. In afara de contributia sa adusa filmului animat, prezenta marcii Apple in unele dintre cele mai cunoscute filme a dat nastere la momente memorabile din istoria companiei.

Citeste aici: CUM A TRANSFORMAT STEVE JOBS LUMEA CINEMATOGRAFIEI ANIMATE!


Unul din cei mai mari inventatori ai epocii moderne, Steve Jobs, a schimbat cu totul fata industriei filmului si a revolutionat domeniul tehnologic. Pasiunea si geniul sau au dus la cladirea uneia dintre cele mai mari companii din lume, Apple, si la reinventarea cinematografiei animate.

 

De-a lungul anilor, Apple a devenit o marca simbol in multe dintre cele mai celebre filme, iar acele aparitii au devenit memorabile si au transformat compania lui Jobs in marca preferata a producatorilor de film.  In 2010, Apple a fost regele brandurilor in pelicule. Vezi galerie foto!


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies