marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Denzel Washington ar putea juca intr-un remake al filmului "Cei sapte magnifici"

Denzel Washington poarta negocieri pentru a juca intr-o noua versiune a filmului western "Cei sapte magnifici/The Magnificent Seven" (1960), ce va fi regizata de Antoine Fuqua, cu care actorul a colaborat pentru "Zi de instructie", informeaza contactmusic.com.

Denzel Washington ar putea juca intr-un remake al filmului Cei sapte magnifici


Initial, din echipa filmului urma sa faca parte si Tom Cruise, care trebuia sa i se alature lui Matt Damon ca unul dintre cei sapte pistolari magnifici, insa vedeta francizei "Misiune imposibila" a renuntat la oferta in 2013, din cauza unui proiect diferit.


Prin urmare, producatorii MGM s-au gandit sa il distribuie pe Denzel Washington in remake-ul westernului din 1960, scenariul noii productii fiind semnat de John Lee Hancock, cel care a regizat pelicula "Povestea unui campion/ The Blind Side", nominalizata la premiul Oscar pentru cel mai bun film in 2010.

 


In filmul din 1960, regizat de John Sturges si cu un scenariu de Nic Pizzolatto ("True Detective"), Yul Brynner, Steve MCQueen, Charles Bronson, James Coburn, Robert Vaughn, Brad Dexter si Horst Buchholz au interpretat sapte pistolari renegati, care sunt recrutati pentru a proteja un sat mexican de un grup de banditi.

 


"Cei sapte magnifici" a reprezentat, la randul sau, un remake al filmului "Cei sapte samurai" si a avut trei continuari - "Intoarcerea celor sapte magnifici/ Return of the Magnificent Seven", "Pistoalele celor sapte magnifici/ Guns of the Magnificent Seven" si "The Magnificent Seven Ride Again".
Actorul american Denzel Washington, nascut pe 28 decembrie 1954, a devenit celebru in anii '90, pentru interpretarea reusita a unor personaje care au existat in realitate, precum Steve Biko, Malcolm X, Rubin Carter, Melvin B. Tolson, Frank Lucas si Herman Boone. El a castigat doua Globuri de Aur si doua premii Oscar ("Glory" si "Zi de instructie"), fiind al doilea afro-american, dupa Sidney Potier, care a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, datorita prestatiei sale din filmul "Zi de instructie" (2001). Actorul american a jucat, de asemenea, in "Book of Eli", in regia fratilor Allen si Albert Hughes, si in pelicula "Unstoppable", regizata de Tony Scott.

 

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies