marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fratele lui Paul Walker a izbucnit in plans in direct: acesta promoveaza ultimul film al actorului, Brick Mansions, vezi momentul emotionant

Cody Walker se afla in turneul de promvoare al ultimului film facut de regretatul sau frate, Paul Walker,care a murit anul trecut, intr-un accident de masina. Acesta a fost coplesit de emotii in timpului unei emisiuni si a inceput sa planga cand si-a adus aminte de fratele sau.

Fratele lui Paul Walker a izbucnit in plans in direct: acesta promoveaza ultimul film al actorului, Brick Mansions, vezi momentul emotionant


Cody Walker se ocupa de promovarea filmului Brick Mansions, dar si al Reach Out Worldwide, fundatie umanitara infiintata de fostul star al francizei Fast and Furious. Invitat intr-o emisiune TV al postului afiliat Fox din Baltimore, Cody Walker nu a reusit sa isi ascunda lacrimile atunci cand si-a amintit de fratele sau.


"A fost un om grozav...ma scuzati. Un om cu capul pe umeri si a facut toate astea fara sa ceara nimic in schimb...va rog sa ma scuzati"a spus Cody cu lacrimi in ochi. Acesta a fost incurajat de prezentator, care a adaugat: "Da, a fost un am adevarat, puternic".

 


"Aceasta fundatie a fost facuta de drag de Paul si nu vroia nici un fel de recunoastere pentru asta. Ar fi putut foarte usor sa isi promoveze numele peste tot, dar nu a facut asta, a vrut sa aduca o schimbare, fara sa se laude. El era fratele meu mai mare si era sprijinul meu"a spus emotionat Cody Walker.

 

 

 

Cody Walker, alaturi de fratele sau Caleb, vor termina scenele nefilmate de Paul Walker in Fast and Furious 7. Filmarile au fost reluate la inceputul lunii, iar producatorii au transmis un comunicat oficial, in care anuntau implicarea celor doi frati in "familia Fast and Furious". Vin Diesel a publicat deja pe contul sau de Facebook prima imagine de pe platouri, in care apar fratii lui Paul Walker.


Fast and Furious 7 se va lansa in aprilie 2015. Intre timp, Brick Mansions, ultimul film al lui Paul Walker, poate fi vazut si in cinematografele din Romania, incepand cu aceasta saptamana.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies