marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Despicable Me 2: Minionii vor fura toata atentia cu planul lor malefic, cum au ajuns sa fascineze o lume intreaga omuletii mici si galbeni

Cei mai simpatici omuleti galbeni sunt gata de noi aventuri in Despicable Me 2, continuarea filmului din 2010. Alaturi de Gru, minionii vor incerca de aceasta data sa salveze lume de cei mai rai ticalosi. Insa, vor avea si mai mult de munca, dupa ce realizatorii filmuli au decis sa le ofere un rol mai mare.

Despicable Me 2: Minionii vor fura toata atentia cu planul lor malefic, cum au ajuns sa fascineze o lume intreaga omuletii mici si galbeni

Dupa succesul de acum trei ani, atunci cand celebra animatie cu Steve Carell a devenit a 10-a cea mai buna animatie din istorie, Gru si omuletii galbeni revin cu noi aventuri in productia care va fi lansata in aceasta saptamana.

 

 

Daca in filmul din 2010, Gru, geniul malefic care a fost interpretat de Steve Carell a avut totul, rolul principal si un laborator malefic, popularitatea sa nu s-a ridicat deloc la nivelul minionilor de care s-a indragostit chiar si fiul sau, John (6 ani).

 

 

 

"Dupa ce am iesit de la cinematograf, fiul meu a fost innebunit de micile creaturi. A vrut o jucarie care sa-i intruchipeze pe minionii galbeni. N-am mai avut ce sa spun. Nu poti concura cu acesti maestri ai simpatiei. Trebuie doar sa te inchini in fata lor", a declarat Carell inaintea lansarii Despicable Me 2, pentru USA Today.



Pentru promovarea celui de-al doilea film al seriei, regizorii Pierre Coffin si Chris Renaud au facut tot posibilul pentru a-i aduce in prim plan pe micii galbiori, minionii ajungand sa aiba chiar si propria lor alee, Minion Myhem, la studioul Universal din Orlando, iar intregul oras este acoperit de postere cu ei, fiind realizat chiar si un dirijabil minion.

 

 

"Sunt peste tot. Este chiar un pic stresant, dar toata lumea vrea macar o jucarie", a declarat Coffin. Coffin a dezvaluit ca majoritatea dialogurilor dintre omuleti se bazeaza pe o amestecatura de limbaje aleatorii, neexistand nici o explicatie pentru ochelarii pe care ii poarta, nici pentru salopetele albastre sau pentru bucuria lor de a face lucruri malefice. 

 

 

"Atrag atentia prin nebunia si distractia lor, fiind o combinatie intre Twinkie si o rata de cauciuc", a declarat Bill Desowitz. Omuletii galbeni au capatat o asemenea putere, incat in 2014 se va realiza propriul lor film, Minions, regizat de Christopher Meledandri.  "Cerul este limita pentru omuleti. In afara de asta, ei ofera bucurie oamenilor. Iar asta este extraordinar", a spus Carell.

 

 

 

 

 

 

In 2010, cu un buget de doar 69 de milioane de dolari, filmul regizat de Pierre Coffin si Chris Renaud, a strans incasari de 543 de milioane de dolari la nivel mondial si s-a clasat pe locul 7 in topul celor mai vizionate filme din acel an. Despicable Me a fost primul proiect animat al studiourilor Illumination Entertainment, divizie a gigantului Universal si a fost intens apreciat de critici. Filmul a fost nominalizat la Globurile de Aur  si premiile BAFTA pentru cel mai bun film animat al anului.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies