marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dezastru de box office in SUA: cel mai prost weekend din ultimii doi ani. Cum a esuat lamentabil un film care are 40 de staruri

A fost o saptamana dezastru pentru industria cinematografica americana.

Dezastru de box office in SUA: cel mai prost weekend din ultimii doi ani. Cum a esuat lamentabil un film care are 40 de staruri

In acest weekend cinematografele nord americane au strans incasari de doar 78 de milioane de dolari si au realizat cel mai prost sfarsit de saptamana din septembrie 2008 incoace, scrie Hollywood Reporter.

Marea dezamagire a saptamanii a fost comedia romantica New Year's Eve care a adunat in distributie aproape 40 de staruri printre care Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Robert De Niro, Josh Duhamel, Halle Berry, Chris "Ludacris" Bridges, Hilary Swank si Seth Meyer.

Regizata de Garry Marshall, cel care a facut si Valentine's Day's, pelicula a strans doar 13.8 milioane de dolari si a fost lider de box office in SUA. Filmul este construit pe cateva povesti de prietenie si dragoste ce leaga diverse personaje in Ajunul Anului Nou.  New Year's Eve  a strans un scor de 7% pe Rotten Tomatoes iar criticii l-au numit rusinos si plictisitor.  "Este un film prost scris, prost interpretat si prost realizat" au comentat cei de la revista Time.


Pe locul doi in box office-ul nord american a fost o alta comedie,The Sitter. Jonah Hill nu a convins in primul sau rol principal iar filmul a strans doar 10 milioane de dolari. The Sitter spune povestea student ce a fost suspendat pentru un semestru si care traieste alaturi de mama sa. Acesta va avea parte de o noapte de neuitat in care ajunge sa fie dadaca pentru copiii excentrici ai vecinei sale - doi baieti si o fata de 8 ani.



Pe locul 3, in scadere constanta a fost Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1  care a facut 7.9 milioane de dolari in acest weekend si a ajuns la un total de 633 de milioane de dolari.

Vezi aici cum arata box office-ul complet din aceasta saptamana!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies