marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Dezastrul din San Andreas” este din nou filmul nr. 1 in box office-ul romanesc

Liderul incontestabil al box office-ului national, ,,Dezastrul din San Andreas” se afla pentru a doua saptamana la rand in fruntea clasamentului generat de incasarile din cinema, cu venituri in valoare de 368.173 RON si un numar de 16.245 spectatori.

Dezastrul din San Andreas este din nou filmul nr. 1 in box office-ul romanesc

Pana in momentul de fata, cifra totala a admisiilor inregistrate de filmul ,,Dezastrul din San Andreas” se ridica la 72.085, iar box office-ul general indica un cumul de 1.526.987 RON.

Productia New Line Cinema, Village Roadshow Pictures si Warner Bros. Pictures a avut premiera in cinematografele din tara pe 29 mai.

Producatorul filmului Warner Bros. Pictures a imbinat cu succes povestea emotionanta a unei familii care se redescopera cu efecte speciale senzationale: „Dezastrul din San Andreas” este un film de vara ideal, aducand in cinematografe o experienta colosala, cu efecte vizuale uluitoare si o reprezentatie de zile mari din partea starului Dwayne Johnson. Suntem incantati de rezultatele inregistrate de film pana acum si speram ca entuziasmul spectatorilor sa fie la fel de mare si in continuare.”
 

Dupa ce falia din San Andreas cedeaza provocand un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine in California, un pilot de elicopter de interventie (Dwayne Johnson) si fosta lui sotie isi unesc fortele pentru a-si salva fiica prinsa printre daramaturi in San Francisco.
 

Insa interventia lor printre ruine este doar inceputul problemelor, pentru ca lucrurile degenereaza chiar atunci cand ei cred ca totul s-a terminat.
 

Pe langa Dwayne Johnson, din distributia filmului „Dezastrul din San Andreas” mai fac parte: Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi si Paul Giamatti. Actiunea este regizata Brad Peyton si produsa de Beau Flynn, cu un scenariu semnat de Carlton Cuse si o poveste realizata de Andre Fabrizio si Jeremy Passmore. Richard Brener, Samuel J. Brown, Michael Disco, Toby Emmerich, Rob Cowan, Tripp Vinson si  Bruce Berman sunt producatori executivi.
 

Echipa de creatie a filmului este alcatuita din directorul de imagine Steve Yedlin, scenograful Barry Chusid, editorul Bob Ducsay, producatorul de efecte speciale Randall Starr, coordonatorul de efecte speciale Colin Strause si compozitorul Andrew Lockington.
 

New Line Cinema prezinta, in asociere cu Village Roadshow Picures, o productie FlynnPictureCo., regizata de Brad Peyton „Dezastrul din San Andreas” care poate fi urmarita in cinematografele din Romania in format 2D, 3D, 4DX si IMAX 3D.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies