marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dezvaluiri despre noul film al lui DiCaprio. Povestea incredibila a brokerului care a facut peste un miliard de $ din frauda.

Red Granite Pictures va produce filmul  The Wolf of Wall Street ( Lupul de pe Wall Street) pentru care Scorsese face din nou echipa cu  DiCaprio

Dezvaluiri despre noul film al lui DiCaprio. Povestea incredibila a brokerului care a facut peste un miliard de $ din frauda.

articole relationate

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Titanic

Titanic

Scenariul este scris de Terence Winter si spune povestea unui broker - Jordan Belfort - ( jucat de Leonardo DiCaprio)  care a fost condamnat la 22 de luni de inchisoare pentru frauda si spalare de bani.

Belfort a castigat peste un miliard de dolari din escrocherii la bursa pe care i-a risipit pe pe distractii extravagante, sex si droguri.
 

A scapat dupa ce a ajuns la o intelegere cu cei de la FBI si dupa ce a iesit din inchisoare a devenit speaker motivational. Compania sa infiintata in 1990 avea aproape 1000 de angajati.


"Este  cel mai bun moment de a spune povestea lui Jordan Belfort. Suntem incantati sa lucram la acest proiect si asteptam ca totul sa fie un succes"
a declarat unul din producatorii filmului
 

In realizarea proiectului (anuntat pentru 2013) este implicata si compania de productie a lui Leo DiCaprio, Appian Way.

Scorsese l-a cunoscut pe DiCaprio la insistentele lui Robert De Niro, cei doi au o lunga colaborare care cuprinde filme precum Gangs of New York (2002), The Aviator (2004),  The Departed (2006) si Shutter Island ( 2010) .

Filmele celor doi au avut incasari de peste 400 de milioane de dolari si au strans peste 26 de nominalizari si premii Oscar.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies