marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scene controversate! Armie Hammer descrie primul rol gay al lui Leonardo DiCaprio!

Dupa rolul din The Social Network Armie Hammer “incinge” marele ecran cu Leonardo DiCaprio in  drama J. Edgar, unde joaca si romanca Marlene Comanescu (24 de ani).

Scene controversate! Armie Hammer descrie primul rol gay al lui Leonardo DiCaprio!

Armie Hammer intra in rolul unui director FBI – Clyde Tolson – subordonat lui J. Edgar Hoover (jucat de Leonardo DiCaprio). Filmul este o drama autobiografica despre John Edgar Hoover, directorul FBI.

Se zvoneste ca Tolson a fost mai mult decat asistentul lui Hoover in imperiul strangerii de informatii secrete si al monitorizarii celebritatilor. S-a spus chiar ca cei doi ar fi fost amanti, o latura pe care regizorul Clint Eastwood nu s-a sfiit sa marseze.

Astfel ca cei doi vor avea in film portia lor de scene tandre, “pline de saruturi”, dupa cum a marturisit Hammer pentru E! Online, precizand de curand ca “nu a fost deloc ciudat. Nu am sarutat niciodata un barbat, nu e ceva ce voi face in viata mea particulara, dar la final m-am gandit ca a fost un soi de extaz ciudat. Intotdeauna pastrezi o relatie speciala cu colegii de platou, dar el are mult de lucru, si eu am mult de lucru… asa ca nu o sa infiintam un club de lectura sau ceva de genul asta”.


Alaturi de Armie si Leonardo, in film mai apare si Naomi Watts , in rolul secretarei lui Hoover.

Filmul biografic despre directorul F.B.I., John Edgar Hoover urmeaza sa fie lansat la sfarsitul lui 2012.


Hammer va mai aparea in rolul printului din “The Brothers Grimm: Snow White”, unde o va saruta pe actrita Lilly Collins. Si va fi “The Lone Ranger”, intr-un proiect unde il va avea coleg pe Johnny Depp.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies