marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dezvaluiri noi de la Terminator 5! Cine este favorit sa-l joace pe Kyle Reese!

Chiar daca Arnold Schwarzenegger a anuntat recent ca isi ingheata toate proiectele cinematografice in urma scandalului care i-a lovit familia, producatorii de la Terminator 5 i-au pregatit un rol consistent si spera ca actorul sa nu renunte definitiv la partea a cincea din celebra serie.

Dezvaluiri noi de la Terminator 5! Cine este favorit sa-l joace pe Kyle Reese!

Se intorc vechile personaje, insa vor fi interpretate de actori noi - cam asa va arata in linii mari Terminator 5. Cine va fi salvatorul omenirii? Sunt sanse mari ca Paul Walker din seria Fast and Furious sa preia rolul lui Kyle Reese.


Justin Lin, regizorul care va conduce productia urmatoarei parti din franciza a dezvaluit recent ca actorii vechi nu se vor intoarce in Terminator 5, asa ca mai bine nu ne asteptam sa o revedem pe Linda Hamilton.

La filmul 5 inca se lucreaza la scenariu insa se zvoneste ca John Connor va calatori foarte mult in timp cu un nou inamic pe urmele sale.

"Intotdeauna am considerat grozav in seria Terminator ca te poti juca cu timpul si calatoriile in timp. Sunt foarte multe gauri iar ele pot fi umplute cu povesti noi" a declarat regizorul.

Drepturile de productie au fost castigate in mai de compania independenta -Annapurna Pictures - condusa de Megan Ellison care a scos la bataie 15 milioane de dolari. Studiourile Universal sunt si ele intersante sa se implice in productia anuntata pentru 2014.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies