marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold se retrage din Terminator 5! MOTIVUL pentru care isi ingheata toate filmele!

Inevitabilul s-a produs! Arnold Schwarzenegger renunta pentru moment la toate filmele in care se implicase sau pentru care se afla in negocieri dupa ce si-a anuntat revenirea pe marile ecrane acum cateva luni.

Arnold se retrage din Terminator 5! MOTIVUL pentru care isi ingheata toate filmele!


Fostul guvernator al Californiei a declarat intr-un comunicat de presa ca pentru moment nu mai este interesat de proiectele cinematografice in care era sau urma sa fie implicat.


"Schwarzenegger vrea sa se concentreze asupra problemelor personale si nu asupra filmelor pentru moment. Este valabil si pentru productia 'Cry Macho,' si franciza `Terminator'. Discutiile vor fi reluate cand Schwarzenegger va decide ca e timpul potrivit" se arata in comunicat.


Decizia vine dupa 2 saptamani nebune pentru actorul de 63 de ani in care scandalurile s-au tinut lant: anuntul divortului de Maria Shriver dupa 25 de ani de casnicie si vestea copilului din flori pe care l-a avut acum 14 ani cu o angajata.


Producatoarea TV si mostenitoarea Kennedy, Maria Shriver a intentat deja cererea de divort si s-ar putea alege cu o pensie de 200.000 de dolari pe luna.


Acum cateva zile producatorii de la drama Cry Macho anuntau ca scandalurile din ultima vreme nu vor afecta proiectele cinematografice in care Arnold era implicat.

Actorul nu a vrut insa sa riste. Situatia sa incepe sa semene tot mai mult cu cea a lui Mel Gibson scriu tabloidele americane.


Va merge mai departe Terminator 5 fara Arnold? (206 voturi)
Da, sunt multi actori buni care il pot inlocui!
31.55%
Nu, filmul nu are niciun farmec fara Arnold!
68.45%

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies