marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Diane Kruger, o Grace Kelly moderna la Cannes: putine femei din lume pot arata atat de aproape de perfectiune fara photoshop

Numita de americani in acest an cea mai sexy vedeta internationala Diane Kruger a incins cu aparitiile ei Festivalul de la Cannes in aceasta saptamana.

Diane Kruger, o Grace Kelly moderna la Cannes: putine femei din lume pot arata atat de aproape de perfectiune fara photoshop

GALERIE FOTO: 35 de imagini din cariera lui Diane Kruger!


"As face orice pentru un rol, aproape orice. A aparea in filme nu e totuna cu a fi draguta"
este una din declaratiile surprinzatoare ale actritei de 35 de ani.


Nemtii se mandresc cu Diane Kruger, care a devenit o actrita recunoscuta pe plan international, asa ca anul trecut in urma unui sondaj GQ aceasta s-a clasat pe pozitia 3 in topul celor mai sexy actrite germane. In 2010, s-a clasat pe locul 50 in topul Maxim cele mai frumoase 100 de femei.


Desi are o cariera ca actrita de aproape 10 ani si ii poti numare pe degete filmele, Kruger s-a impus repede la Hollywood ca una dintre cele mai elegante femei. Presa franceza si cea americana au numit-o "o Grace Kelly" moderna pentru aparitiile ei spectaculoase de pe covorul rosu unde a aratat tuturor ca se poate sa fii sexy fara sa scandalizezi. Putine femei arata asa perfect in imagini fara sa fie lucrate in photoshop au scris cei de la revista GQ.


"Am scapat de toti stilistii mei. Nu cred ca exista stil la Hollywood, sau cel putin nu ce stil imi place mie. Toti arata la fel. Am fost model. Eu stiu cel mai bine ce-mi place"
a declarat Diane.

Americanii au fost impresionati de ea in 2004 in rolul celei mai frumoase femei din lume -  Helena din "Troia" lui Wolfgang Petersen unde a jucat alaturi de Brad Pitt, Eric Bana si Orlando Bloom.

Recunoastere pe plan international a mai obtinut si pentru prin prestatiile sale din filmele: "Wicker Park" (2004), "National Treasure" (2004), "National Treasure: Book of Secrets" (2007) "Joyeux Noel" (2005) " Inglourious Basterds" (2009), "Mr. Nobody" (2009) si "Unknown"(2011).

In anul 2003 a primit trofeul Chopard in cadrul Festivalului de Film de la Cannes, iar de de atunci actrita nascuta pe 15 iulie 1976 a devenit o preferata a festivalului. Kruger a fost gazda ceremoniilor de deschidere si de inchidere ale Festivalului de Film de la Cannes, cea de-a 60-a editie. Anul acesta este membra a juriului pe Croazeta.


Cand era mica visa sa ajunga balerina, insa un accident i-a pus capat sperantelor. In anul 1992, la varsta de 15 ani, Diane a fost finalista in competitia Elite "Look of the Year". S-a intors in Germania, acolo unde la mijlocul anilor '90 a avut o cariera de succes ca fotomodel. Educatia primita in arte a ajutat-o sa vorbeasca foarte bine atat engleza cat si franceza, pe langa limba germana. Kruger si-a facut debutul in 2002, alaturi de Dennis Hopper si Cristopher Lambert, in filmul "The Piano Player"

A fost maritata timp de 5 ani cu actorul Guillaume Canet iar in prezent are o relatie de mai bine de sase ani cu starul din serialul Fringe - Joshua Jackson.

 


Anul trecut, actrita a marturisit ca desi se afla intr-o relatie stabila, dupa casatoria esuata cu regizorul Guillaume Canet, nu vrea sa se mai marite niciodata. "Mi-am dat seama ca o relatie este extrem de importanta, insa atunci cand sentimentul de implicare dispare nu conteaza ce spune o hartie, o sa vrei sa rupi mariajul oricum. Nu cred ca o sa ma mai marit. Poate la 60 de ani cand pentru totdeauna chiar inseamna ceva".

In 2011, actrita a povestit cat de greu a fost sa il convinga pe Quentin Tarantino ca are radacini suficient de germane pentru rolul din Inglourious Basterds. “Stiti cum e, uneori producatorii de filme au cate un fix. A trebuit sa ma duc in Germania, sa-i arat pasaportul”, a declarat Kruger.

Actrita de facut dezvaluiri si despre legendarul fetis al lui Tarantino - picioarele femeilor. "In celebra scena a piciorului din Inglourious Basterds chipul meu de abia apare in cadru, insa cand l-am intrebat mi-a spus <<Nu e adevarat>>. Oricum am picioare mai dragute decat Uma Thurman" a glumit actrita.

In acest an, Kruger apare pe marile ecrane in rolul Mariei Antoaneta in drama istorica "Farewell, My Queen".  Actrita mai pregateste doua filme "Fly Me to the Moon" (2012) si thrillerul "The Host" (2013).



Diane Kruger la Cannes, la gala amfAR, fundatia americana contra SIDA infiintata de actrita Elizabeth Taylor


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies