marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dineul nominalizatilor la Oscar in 2017: Emma Stone si Nicole Kidman au stralucit. Imaginea in care apar peste 100 de cineasti de la Hollywood

Emma Stone, Nicole Kidman, si Michelle Williams au stralucit la traditionalul dineu al nominalizatilor la Oscar. 165 de invitati, in special actori regizori si producatori au participat la eveniment.
Dineul nominalizatilor la Oscar in 2017: Emma Stone si Nicole Kidman au stralucit. Imaginea in care apar peste 100 de cineasti de la Hollywood

Emma Stone a ales o tinuta simpla si eleganta, din satin albastru, care i-a lasat un umar dezgolit. Deja este o rasfatata a acestui sezon al premiilor din cinematografie, iar acum are sanse mari sa castige primul ei Oscar.

Dar si Natalie Portman se anunta favorita la Oscar, pentru rolul din "Jackie";  In cazul sau, insa, ar fi a doua statueta aurita din cariera. Totusi, nu se stie daca poate sa ia parte la gala din 26 ianuarie, deoarece luna aceasta ar urma sa aduca pe lume al doilea copil. La evenimentul de aseara, actrita a purtat o rochie lejera, neagra, pana la genunchi.


Actrita australiana a optat pentru o rochie chic, cu rever si curea lata argintie. Rivala ei la categoria interpretare in rol secundar, Michelle Williams, a ales o rochie din satin, scurta.

Dineul a adus in fata jurnalistilor actorii in voga de la Hollywood, precum Ryan Gosling sau Matt Damon, dar si veterani ai filmului: ca Mel Gibson, care a obtinut o nominalizare pentru regie, sau ....


Pe de alta parte, lista nominalizarilor de anul acesta include un numar record de artisti de culoare: 6. Dintre acestia, s-au remarcat actritele Viola Davis, Octavia Spencer (citita Octavia), Naomie Harris si actorul Mahershala Ali (citit Mahersala Ali).


Laura Dern  - intr-o rochie lunga, eleganta, de culoarea mustarului - a fost ... "regizor" pentru traditionala fotografie de grup.


Asa a intrat in istoria filmului Promotia 2016 a nominalizatilor la Premiile Oscar.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies