Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Discursul emotionant al lui Vin Diesel la Teen Choice Awards: "Spiritul lui Paul Walker e cu noi acum"

Disparitia tragica a lui Paul Walker a indoliat Hollywood-ul, in urma cu un an si jumatate, iar familia si prietenii actorului ii onoreaza amintirea cu fiecare ocazie.

Discursul emotionant al lui Vin Diesel la Teen Choice Awards:  Spiritul lui Paul Walker e cu noi acum

La decernarea premiilor Teen Choice Awards, care a avut loc la inceputul saptamanii.  actorul Vin Diesel a urcat pe scena pentru a tine un discurs emotionant, scrie Daily Mirror.

Prieten apropiat al lui Walker, Vin Diesel a marturisit ca atat lui, cat si celorlalti actori le-a fost greu sa continuie filmarile dupa disparitia fulgeratoare a colegului lor.


"Suntem cu adevarat o familie. Fanii nostri incredibili au fost mereu alaturi de noi, ne-au incurajat si ne-au facut sa ajungem mai sus. Nu pot sa stau aici si sa fiu rasplatit astfel fara sa vorbesc despre o persoana foarte importanta pentru noi toti. Am avut oportunitatea sa-l numim pe Pablo fratele nostru. Spiritul lui Paul Walker este aici, cu noi", si-a inceput actorul discursul.

Vin Diesel nu a uitat sa o amninteasca nici pe Meadow, fiica lui Walker.


"Si pentru ca suntem la Teen Choice Awards, este o adolescenta in public care este parte din familia noastra si care ne-a dat putere sa mergem mai departe. Familia lui Paul Walker, parintii si fratii lui, ne-au incurajat cand filmam pentru Furious 7, dar mai este cineva, iar numele ei este Meadow Walker", a spus Diesel. "Furious 7" a luat premiul publicului la categoria filmelor de actiune.

 


Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies