marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Divergent, debut spectaculos in box-office: ce incasari a facut, producatorii vor sa-l transforme intr-o franciza de succes ca  The Hunger Games

Filmul SF "Divergent", in regia lui Neil Burger si cu Shailene Woodley si Kate Winslet in rolurile principale, a debutat ca lider in box office-ul nord-american, cu incasari de 56 de milioane de dolari.

Divergent, debut spectaculos in box-office: ce incasari a facut, producatorii vor sa-l transforme intr-o franciza de succes ca The Hunger Games

Super productia celor de la Summit Entertainment, Divergent, noul film pentru adolescenti, a debutat lider de box-office in SUA, cu incasari bune. Desi nu s-a ridicat la nivelul primelor filme Twilight sau The Hunger Games, Divergent a reusit sa faca o figura frumoasa in box-office.
 

Cei de la Summit intentioneaza sa lanseze o francize Divergent, iar primul pas spre acest lucrur a fost facut cu success. Debutul in cinematografele americane a fost bun, cu incasari de 56 de milioane de dolari. Asa cum era de asteptat, publicul a fost format in numar mare din femei, cu varsta pana in 25 de ani, dar si peste, un lucru remarcabil, tinand cont ca se adreseaza publicului young adult.
 

 

“Acest debut este exact ceea ce ne-am dorit ca sa putem lansa o franciza” au spus cei de la Summit Entertainment, conform Hollywood Reporter. Interesant este faptul ca din cei care au venit sa vada filmul, doar jumatate au citit si cartile.
 

 

 

 

 

Bazat pe bestsellerul omonim, semnat de Veronica Roth, filmul "Divergent" aduce pe marile ecrane lupta unei adolescente de a-si descoperi adevarata identitate, in ciuda legilor foarte stricte dupa care se ghideaza lumea in care traieste. Intr-un viitor nu foarte indepartat, societatea este impartita in categorii clar delimitate in functie de personalitatea dominanta a fiecarui individ. Desi pare o fata obisnuita, Tris Prior afla ca nu ii poate fi atribuita doar o singura calitate, drept urmare nu va putea apartine niciodata vreunui grup. Razboiul incepe atunci cand Tris deconspira faptul ca se urmareste distrugerea tuturor "divergentilor" si trebuie sa inteleaga de ce sunt periculosi inainte de a fi prea tarziu. Din distributie fac parte Shailene Woodley, Theo James sau Kate Winslet. Filmul ruleaza si in cinematografele din Roamania.

 


 

Cea mai recenta pelicula dedicata papusilor Muppets, "Muppets Most Wanted", debuteaza in clasament pe locul al doilea, cu incasari de 16,5 milioane de dolari, conform datelor furnizate de boxofficemojo.com. Din pacate filmul nu a mai reusit sa faca cifre asa bune ca prima parte, din 2011, care era lansat de Ziua Recunostintei si incasa peste 40 de milioane de dolari.

 

 

Printre actorii inclusi in aceasta continuare a productiei din 2011, "Papusile Muppets", cu Amy Adams si Jason Sege, se afla Ricky Gervais, Tina Fey, Ty Burrell si Ray Liotta. Alaturi de binecunoscutele papusi, ei vor participa la o poveste ce "trimite intreaga banda Muppets intr-un turneu in jurul lumii, care ii arunca la un moment dat in itele unei afaceri necurate".

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies