marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Winslet vrea sa conduca lumea in filmul Divergent: actrita a stralucit la prima ei aparitie in public de cand a nascut, vezi cele mai tari imagini de la premiera

Divergent este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului de catre toti adolescentii. Promovat si considerat drept noul Hunger Games, Divergent poate deveni noua franciza de succes de la Hollywood, insa ramane de vazut ce incasari va face. Ieri a avut loc premiera mondiala, in Los Angeles, acolo unde au fost prezente vedetele filmului.

Kate Winslet vrea sa conduca lumea in filmul Divergent: actrita a stralucit la prima ei aparitie in public de cand a nascut, vezi cele mai tari imagini de la premiera

Castigatoare a unui Premiu Oscar, actrita Kate Winslet surprinde din nou, de data aceasta cu un rol negativ realizat impecabil in filmul de actiune Divergent, distribuit de MediaPro Distribution, din 21 martie, in cinematografele din toata tara. Actrita a uimit la premiera din Los Angeles a filmului, fiind prima ei aparitie in public de cand a nascut.

 

 


 
Obisnuita cu personajele inspirate din carti, actrita s-a declarat extrem de entuziasmata de rolul din Divergent. „Romanul este extrem de bun, iar filmul ii urmeaza indeaproape linia, ceea ce nu se intampla foarte des in cazul ecranizarilor. Cel mai mult mi-a placut felul in care a fost abordata ideea ca oamenii isi doresc sa aiba un scop, sa conteze pentru cineva si sa apartina unui grup… indiferent ca este vorba despre familie, religie sau prieteni. Oricum ar fi, toti vrem sa ne gasim un rost in viata. Despre asta este vorba si in film. Daca nu faci parte dintr-o factiune, nu existi”.

 

 

 


 
Bazat pe bestseller-ul omonim, semnat de Veronica Roth, filmul Divergent aduce pe marile ecrane lupta incrancenata a unei adolescente de a-si descoperi adevarata identitate, in ciuda legilor foarte stricte dupa care lumea se ghideaza.
 
Intr-un viitor nu foarte indepartat, societatea este impartita in categorii clar delimitate in functie de personalitatea fiecarui individ. Desi pare o fata obisnuita, Tris Prior afla ca este „divergenta” si nu va putea apartine niciodata vreunui grup. Razboiul incepe atunci cand Tris deconspira faptul ca Jeanine (Kate Winslet) urmareste sa controleze toate factiunile si sa distruga toate imperfectiunile sistemului, eliminandu-i pe cei care au mai multe virtuti si nu pot fi dominati.

 

 

 

Sursa foto: Getty

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies