marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Divortul anului s-a oficializat. Ce suma trebuie sa-i dea Tom Cruise fostei sotii pentru cresterea copilului lor

Dupa doua luni de la anuntarea despartirii, Tom Cruise si Katie Holmes au divortat in mod oficial, stabilind si conditiile pe care le au de indeplinit in ceea ce priveste cresterea lui Suri.

Divortul anului s-a oficializat. Ce suma trebuie sa-i dea Tom Cruise fostei sotii pentru cresterea copilului lor

 

In urma divortului de Tom Cruise, Katie Holmes nu va primi decat 400.000 de dolari pe an pentru ingrijirea fetitei lor, Suri. 

 

In 2006, atunci cand cei doi s-au casatori, frumoasa actrita a semnat un contract prenuptial potrivit caruia renunta la orice drept asupra averii starului din Top Gun. Cu toate acestea, Tom Cruise ii va da fostei sotii 33.000 de dolari pe luna pentru cresterea lui Suri, actiune pe care o va intreprinde pana cand micuta va implini 18 ani. De asemenea, starul american va suporta costurile asigurarii medicale si scolarizarii. 

 

 

Potrivit contractului semnat inaintea casatoriei, Tom Cruise si Katie Holmes ar fi trebuit sa ramana impreuna cel putin 11 ani, pentru ca actrita sa poate primi jumatate din averea de 250 de milioane de dolari in cazul unui divort. "Cazul a fost rezolvat, iar actele au fost semnate. Ii multumim lui Tom pentru rapiditatea si maniera in care s-au rezolvat lucrurile", a declarat reprezentantul lui Katie Holmes.

 

Potrivit presei americane, Tom Cruise, in varsta de 50 de ani, si Katie Holmes, in varsta de 33 de ani, au ramas in relatii amicale si continua sa comunice unul cu celalalt, de dragul fiicei lor Suri, in varsta de sase ani, care locuieste cu mama ei la New York. Katie Holmes a obtinut custodia principala asupra micutei Suri, iar Tom Cruise va beneficia de un drept de vizita substantial. 

 

 

Unul dintre motivele despartirii, care a fost frecvent notat de presa este obsesia lui Tom Cruise pentru scientologie numita si religia Hollywoodului, Tom Cruise fiind un pasionat promotor al ei. Presa americana nu s-a sfiit sa noteze ca Holmes s-ar fi saturat de implicarea fetitei lor Suri in ritualurile scientologice, desi insasi actrita a renuntat la catolicism pentru scientologie in 2006, inainte de a se marita cu Tom Cruise.

 

Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit intr-un castel italian in 2006. Pentru Tom Cruise, acesta este cel de-al treilea divort. Actorul a fost casatorit in trecut cu actritele Mimi Rogers (1987-1990) si Nicole Kidman (1990 - 2001). Cu cea din urma, Cruise a adoptat doi copii - Isabella (19 ani) si Connor (17 ani).

 

 

Despartirea de Katie Holmes l-a afectat foarte mult pe starul american, atat fizic cat si psihic. Persoanele apropiate vedetei americane s-au aratat ingrijorate de faptul ca actorul s-a dedicat cu totul muncii, dupa anuntul facut de Katie Holmes in iunie, cand Tom Cruise se afla in Islanda, unde filma pentru lungmetrajul SF "Oblivion".

 

In numai doua luni de la separare, Tom Cruise a slabit peste sase kilograme, fiind vizibil afectat de divort, scrie Daily Mail.

 

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuti actori de film. Pe langa hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibila", Cruise are in palmares si filme indreptate spre cinematograful de arta: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg inchisi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), si "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

 

Katie Holmes, care a mai jucat in lungmetrajul "Batman - Inceputuri/ Batman Begins" din 2005, a filmat anul trecut o miniserie TV inspirata din viata lui Jacqueline Kennedy. 


Galerie foto


Modifică setările cookies