marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Dormeam cand s-au anuntat nominalizarile la Oscar". De ce a fost surprinsa Meryl Streep la aflarea vestii celei de-a 18-a nominalizari pentru statueta de aur

Nominalizata pentru a 18-a oara la premiile Oscar, Meryl Streep a marturisit ca nu se astepta la aceasta onoare.

Dormeam cand s-au anuntat nominalizarile la Oscar . De ce a fost surprinsa Meryl Streep la aflarea vestii celei de-a 18-a nominalizari pentru statueta de aur

La 64 de ani, Meryl Streep detine un record in ceea ce priveste nominalizarile la Oscar si, cu 18 nominalizari obtinute pana acum, este singura actrita care se poate lauda cu acest lucru. Prezenta la emisiunea lui Ellen DeGeneres, Meryl Streep a marturisit ca "dormea dusa" atunci cand s-au anuntat nominalizarile.

 

"Cum ai aflat de nominalizare? Ai asteptat sa primesti un telefon?", a intrebat Ellen.



 

"Nu, nu. Dormeam foarte bine. Era tarziu. Nu credeam ca am vreo sansa", a explicat Meryl, spre surprinderea celebrei prezentatoare care i-a raspuns: "Cu o asemenea performanta, credeam ca o sa te gandesti ca ai o sansa".

 

Meryl Streep este nominalizata la categoria cea mai buna actrita intr-un rol principal pentru interpretarea din August: Osage County, alaturi de Amy Adams (American Hustle), Cate Blanchett (Blue Jasmine), Sandra Bullock (Gravity) si Judi Dench (Philomena).



 

"Nu ma asteptam la asta. Sunt destul de batrana", a explicat Meryl, in timp ce Ellen a continuat: "Este o nebunie. Niciodata talentul nu poate fi invechit. Talentul tau nu imbatraneste".



 

August: Osage County este o adaptare a piesei de teatru cu acelati titlu, pentru care scriitoarea Tracy Letts a castigat atat premiul Tony pe Broadway, cat si premiul Pulitzer. Filmul este povestea dulce-amaruie a disfunctionalei familii Weston din Oklahoma, Meryl Streep portretizand-o pe Violet, o mama dependenta de pastile, Julia Roberts e fiica ei cea mare Barbara, o profesoara exagerat de sensibila, al carei sot instrainat a avut o aventura cu o studenta, iar sora ei Karen (Juliette Lewis) este logodita cu un barbat complet lipsit de valoare, dar refuza sa accepte realitatea si se complace intr-o iluzie.



 

Actrita, care deseori glumeste despre puzderia de nominalizari la Oscar spunand ca de fapt ea este actrita care a pierdut cele mai multe Oscaruri din istorie. Actrita americanca a dezvaluit ca in urma cu 40 de ani credea isi va pune capat carierei, dupa ce a  i s-a oferit un rol de vrajitoare in trei filme diferite. "I-am spus spus sotului meu ca aici se termina tot" a povestit ea pentru Vogue.

 

Din cele 18 nominalizari, Meryl Streep a cucerit trei statuete de aur, cea mai recenta fiind obtinuta acum 2 ani pentru rolul din Iron Lady. 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies