marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dovada ca Leonardo DiCaprio este cel mai iubit actor din lume: un fan a ingenuncheat in fata lui la Festivalul de Film Santa Barbara, reactia geniala a actorului

Leonardo DiCaprio este cel mai iubit actor din lume, iar asta i-a demonstrat-o si un fan care a ingenuncheat in fata lui si a incercat sa il ia in brate.

Dovada ca Leonardo DiCaprio este cel mai iubit actor din lume: un fan a ingenuncheat in fata lui la Festivalul de Film Santa Barbara, reactia geniala a actorului

 

Leonardo DiCaprio este obisnuit sa fie adulat de fani si fotomodele din intreaga lumea. Insa, un fan poznas a reusit sa-l impresioneze cu totul. Aflat la Festivalul de Film din Santa Barbara pentru a-si promova filmul nominalizat la Oscar, The Wolf of Wall-Street, DiCapio a fost intampinat intr-un mod cu totul deosbit: un fan s-a napustit din multime asupra lui, a ingenunchet in fata lui si l-a luat in brate.

 

 

Actorul de 39 de ani a reactionat genial si a inceput sa rada, fiind uimit de gestul fanului sau. Barbatul este un jurnalist ucrainian care nu este la primul sau astfel de gest. Aceeasi manevra a facut-o si cu Bradley Cooper la premiile SAG, cand a inghenuncheat in fata starului, incercand sa il ia in brate. Vitalii Sediuk a mai avut astfel de iesiri, cea mai cunoscuta fiind la premiera filmului Men in Black 3, cand a incercat sa il sarute pe Will Smith iar actorul i-a dat o palma.

 

 

 

Leonardo DiCaprio se afla in cursa pentru cel mai bun actor in rol principa la Oscar, cu The Wolf of Wall-Street. Dupa ani in care a primit nominalizari, fanii spera ca macat acum sa primeasca Oscarul, desi iarasi lupta este acerba, concurand cu nume ca Matthew McConaughey, Chiwetel Ejiofor sau Christian Bale.

 

 

In The Wolf of Wall Street, Leonardo DiCaprio joaca rolul lui Jordan Belfort, unul dintre cei mai influenti si puternici bancheri de pe Wall Street, cel care si-a si exprimat parerea despre calitatea filmului si despre interpretarea actorului. Pe langa aprecierea lui Belfort, DiCaprio a primit numeroase laude si din partea criticilor, nu putini fiind cei care au fost impresionati de felul in care a adus la viata acest personaj, dar si despre frumoasa colaborare dintre el si Scorsese.

 

„Leo este uimitor, am petrecut o gramada de timp in compania lui si am avut discutii interesante. La fel si cu Marty, care este un regizor genial”, a declarat adevaratul Jordan Belfort.

 

 

 

Sursa foto: Getty/Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies