marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dr Quinn a divortat: actrita Jane Seymour s-a despartit de cel de-al patrulea sot

Actrita Jane Seymour, celebra pentru rolul principal din seria pentru televiziune "Doctor Quinn", s-a separat de cel de-a patrulea sot, producatorul James Keach, urmand sa demareze, in scurt timp, procedurile de divort.

Dr Quinn a divortat: actrita Jane Seymour s-a despartit de cel de-al patrulea sot

 

GALERIE FOTO: Cum s-au transformat actorii din Dr. Quinn!

 

 

Actrita, in varsta de 62 de ani, a confirmat informatia prin purtatorul ei de cuvant, sambata, cand a adaugat ca s-a separat de sotul ei "in urma cu cateva luni" si ca, in prezent, negociaza termenii divortului, informeaza contactmusic.com.

Anuntul a venit dupa ce mai multe informatii au fost dezvaluite de presa cu privire la faptul ca sotul actritei, cu care aceasta a fost casatorita 20 de ani, ar fi inselat-o. Cuplul are doi baieti gemeni, in varsta de 17 ani.


 "Cei doi vor continua sa pastreze legatura si vor ramane parinti devotati copiilor lor, dar si parteneri de afaceri. De asemenea, vor colabora pentru diferite cauze caritabile la care au lucrat si in timpul mariajului" , a spus purtatorul de cuvant al actritei.

 

 

Jane a mai fost casatorita de trei ori. Primul sau sot a fost actorul Michael Attenborough, cu care aceasta a fost casatorita timp de doi ani, pana in 1973. Lui i-a urmat, in 1977, Geoffrey Planer, mariajul lor destramandu-se dupa numai un an. Cel de-al treilea sot al lui Jane Seymour a fost omul de afaceri David Flynn, cu care aceasta a avut doi copii - Katherine si Sean. Cei doi s-au casatorit in 1981, relatia lor incheindu-se 10 ani mai tarziu, din cauza infidelitatilor celor doi.

Sursa foto: Getty

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies