marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Serialul de care Romania era indragostita in anii '90. Ce fac Michaela si Sully dupa 19 ani de la rolurile din Dr. Quinn

Frumoasa actrita britanica, Jane Seymour a avut aseara o aparitie fermecatoare intr-un show televizat din SUA.  Impresionati de modul in care Jane arata la 60 de ani, americanii si-au adus aminte ca in ianuarie se fac 19 ani de cand serialul Dr. Quinn, Medicine Woman cucerea Stetele Unite. Nici partenerul din show Joe Lando sau Byron Sully  nu arata rau. Din pacate multi dintre actorii deveniti celebri cu aventurile femeii doctor din Vestul Salbatic nu au mai confirmat si au fost uitati de fani.

Serialul de care Romania era indragostita in anii 90. Ce fac Michaela si Sully dupa 19 ani de la rolurile din Dr. Quinn

GALERIE FOTO: Cum s-au transformat actorii din Dr. Quinn!

Dr. Quinn a fost unul din serialele de care Romania era indragostita in anii '90.  Produs de postul TV CBS, serialul a rulat timp de 6 sezoane din 1993 pana in 1998 si a avut 149 de episoade. 


Show-ul care a luat un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita - Jane Seymour si trei premii Emmy relateaza aventurile unei doctorite care a studiat la Harvard si renunta la luxul din Boston pentru a practica medicina in oraselul Colorado Springs in Vestul Salbatic. Un medic din randul femeilor nu e bine primit in SUA de dupa Razboiul Civil. Si totusi Dr. Quinn reuseste sa castige increderea orasenilor, afectiunea celor trei copii adoptati de ea si inima lui Byron Sully.


Jane si-a castigat faima internationala la 22 de ani ca Bond Girl in rolul lui Solitaire din Live and Let Die in 1973 unde apare alaturi de Roger Moore. Este considerata a zecea intr-un top 10 al fetelor Bond. Rolul doctoritei neinfricate din Dr. Quinn a facut-o insa extrem de populara dupa ce serialul a ajuns in peste 100 de tari. Maritata de 4 ori si cu gemeni nascuti la 44 de ani, actrita a avut o viata aventuroasa. Se mai lauda cu un Glob de Aur primit pentru rolul din "East of Eden" (1981).

6 filme de vazut in aceasta saptamana la cinema!


 

Dr. Quinn, Medicine Woman se lauda cu performanta de a fi numit pana in 2011 (cand a fost detronat de serialul Hell on Wheels) cea mai de succes serie TV Western. Povestea de dragoste dintre Michaela si Sully a devenit extrem de populara in  anii '90 printre americani.
 

Top 5 filme de animatie in format 3D care se lanseaza in 2012 si 2013


Serialul a fost anulat de CBS dupa al saselea sezon in 1998 cand strangea in fata televizoarelor in medie 11.7 milioane de telespectatori pe episod. Fanii au fost nemultumiti de decizia producatorilor,  dar si de schimbarile drastice din vietile personajelor. Suparat pe scenaristi, Joe Lando/ Sully a iesit in sezonul 5 din serial, iar moartea lui a atras furia fanilor asupra producatorilor. Rolul lui in inima Michaelei a fost luat de John Schneider care a debutat in show ca prietenul lui Sully, Daniel.


Daca Jane Seymour cunoscuta mai mult pentru filmele de TV,  a ramas in atentia fanilor in ultimii ani cu filme de categoaria a doua si cu roluri in  "Modern Men", "How I Met Your Mother" sau  "Wedding Crashers",  Joe Lando, un fost bucatar la Hollywood,  numit de revista People in 1993 in topul celor mai frumosi 50 de oameni din lume, nu a mai starnit interes in randul fanilor. A mai jucat episodic in ultimii ani in "NCIS" si "Melrose Place". Joe Lando are acum 50 de ani, este insurat si are 4 copii.


Chad Allen, cel care juca rolul lui Matthew Cooper, cel mai mare dintre copiii adoptati de Dr Quinn, era idolul pustoaicelor in 1995,  insa dupa terminarea aventurilor din Dr. Quinn nu a mai dat lovitura si s-a multumit cu roluri mici in seriale ca "NYPD Blue", "Cold Case", "Charmed", "Criminal Minds", "Dexter".


Shawn Toovey cucerea pe toata lumea ca cel mai mic dintre fratii Cooper - Brian.  Acum are 28 de ani si s-a lasat de actorie dupa anularea serialului si cele doua filme pe care le-a inspirat Dr. Quinn Medicine Woman: The Movie si Dr. Quinn, Medicine Woman: The Heart Within( 2001).


Erika Flores sau Colleen Cooper a parasit serialul in sezonul 3 din cauza unor neintelegeri cu producatorii. Ea isi dorea sa-si continue studiile si nu putea face fata programului incarcat ( tatal ei le cerea mai multi bani celor de la CBS). Actrita are acum 32 de ani si a mai aparut prin seriale ca CSI Miami si Dr. House. Rolul lui Colleen Cooper a fost preluat in 1995 de Jessica Bowman.


Jane Seymour si Joe Lando s-au reintalnit din nou pe micile ecrane dupa 19 ani de la lansarea Dr Quinn in comedia pentru TV - Perfectly Prudence (2011).


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies