marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dragos Bucur, Alexandru Papdopol si Dorian Boguta au intrat cu masina in Mall!

In cadrul campaniei de promovare a filmului „Doua lozuri”, sustinuta de AFI Palace Cotroceni si Cinema City, autoturismul  Dacia 1300  care „a jucat alaturi de Bucur, Papadopol si Boguta” va fi expus la intrarea FAR din AFI Palace Cotroceni.
Dragos Bucur, Alexandru Papdopol si Dorian Boguta au intrat cu masina in Mall!

articole relationate

Cei care vor sa cunoasca echipa, sa primeasca autografe si sa faca poze cu actorii si  Dacia 1300 din film sunt asteptati marti, 4 octombrie, incepand cu 19.30 la AFI Palace Cotroceni, intrarea FAR, langa Dacia 1300 neagra si lucioasa!

„Dinel, Sile si Pompiliu, cei trei protagonisti ai filmului, ajung in situatia disperata de a juca la Loto sa faca rost de bani, iar lucrurile, asa cum va asteptati, iau o turnura foarte amuzanta, care implica si aceasta Dacie 1300. Ne dorim sa atragem public din diferite categorii de varsta in cinematografe, ne dorim ca spectatorii sa rada, sa se bucure si sa plece cu o stare de bine din sala de cinema” spune Dragos Bucur, unul dintre actorii care joaca in „Doua Lozuri”.

Tu ce-ai face daca ai castiga la Loto? Raspunde la intrebare si poti castiga 3 bilete la premiera supercomediei Doua lozuri >>> http://bit.ly/concurs-doua-lozuri


Povestea se invarte in jurul celor trei protagonisti, Sile, Dinel si Pompiliu ( Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol), care afla ca nu e de ajuns sa fii declarat castigator doar pentru ca ai toate numerele bifate pe bilet, ci e nevoie sa “suferi” pana ajungi milionar, asadar, vor trece printr-o serie de aventuri pentru a se putea prezenta la Loterie sa-si ridice premiul. DOUA LOZURI e distribuit de Ro Image 2000, si se va lansa in toate cinematografele din Romania pe 7 octombrie 2016.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies