marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drama secreta a lui Hercule: cum a ajuns la un pas de moarte actorul devenit nemuritor cu un rol legendar

Pana si Hercule are probleme de sanatate.  Actorul american de 53 de ani, faimos pentru rolul lui Hercule din celebrul serial TV din aniii '90, Kevin Sorbo a povestit recent cum s-a luptat timp de 10 ani cu o boala care i-ar fi putut fi fatala. Actorul a tinuta ascunsa drama prin care a trecut.

Drama secreta a lui Hercule: cum a ajuns la un pas de moarte actorul devenit nemuritor cu un rol legendar

Actorul devenit un star international cu rolurile din serialele "Hercule" si "Andromeda" a suferit o serie de atacuri cerebrale pe vremea in care filma Hercules: The Legendary Journeys, serialul in care a jucat timp de 6 sezoane.

"In 1997, am suferit 3 atacuri din cauza unor cheaguri de sange pe creier. Doctorii nu credeau ca e ceva serios, insa dupa ce am lesinat de mai multe ori la filmari si aveam probleme de vorbire am ajuns la operatie" a dezvaluit actorul, citat de www.people.com.

"Am trecut prin iad in urmatorii ani in perioada de recuperare. Mi-am dat seama ca nu sunt Hercule, ci un simplu muritor cu limitari si probleme" a  mai povestit actorul care a fost la un pas sa joace in rolul principal din serialul "Lois & Clark: The New Adventures of Superman" si sa-i fure rolul lui David Duchovny in "Dosarele X".



 

Nascut in Minnesota, Kevin a jucat in peste 150 de reclame ca fotomodel pana sa debuteze in propriul serial  in 1995. A jucat 4 sporturi in tinerete:  fotbal, baschet, baseball si hochei si a invatat arte martiele pentru a-si face singur cascadoriile in showul Hercule.

Kevin a avut aparitii episodice in seriale precum: "Santa Barbara" (1984), "Cheers" (1992), "Verdict: Crima!" (1993), "Cybill" (1995), "Dharma si Greg" (2001), "Vorba lui Jim" (2005), "Doi barbati si jumatate" (2006). Insa productia care l-a facut faimos a fost "Hercules: The Legendary Journeys" (1995). Personajul sau a devenit atat de popular in intreaga lume, incat au aparut alte doua seriale pe teme similare: "Xena - printesa razboinica" si "Tanarul Hercule". In 1997, Sorbo a primit rolul principal in primul sau film de lung metraj: "Kull Cuceritorul", un preambul la "Conan Barbarul". In 2000 a fost lansat serialul "Andromeda", in care Kevin da viata capitanului Dylan Hunt. In acest an, actorul a aparut in drama Soul Surfer despre viata unei campioane de surf americane.



La 5 ianuarie 1998, Sorbo s-a casatorit cu Sam Jenkins, actrita pe care a cunoscut-o la filmarile pentru Hercule. Cei doi au trei copii: Braedon Cooper, Shane Haaken si Octavia Flynn. In viata de toate zilele, Kevin este purtatorul de cuvant al organizatiei "A World Fit for Kids", societate nonprofit care ofera asistenta copiilor si adolescentilor care au probleme cu drogurile.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies