marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Joaca in 3 dintre cele mai proaste filme din istorie, a risipit milioane de dolari si a ajuns la faliment. Citeste povestea lui Hulk Hogan 

Fostul actor si luptator de wrestling, Hulk Hogan a povestit recent cum a risipit sute de milioane pentru a avea un stil de viata luxos. Are 3 filme in topul celor mai proaste din istorie potrivit IMDB, insa fanii il iubesc si il admira in continuare, mai ales ca la 60 de ani arata impresionant.

Joaca in 3 dintre cele mai proaste filme din istorie, a risipit milioane de dolari si a ajuns la faliment. Citeste povestea lui Hulk Hogan

Starul de 60 de ani a recunoscut ca acum locuieste intr-un apartament inchiriat, dupa ce si-a scos la vanzarea luxoasa sa casa din Florida, la un pret mai mic cu 16 milioane de dolari decat valoarea ei initiala, pentru a fi sigur ca o vinde.

Invitat la emisiunea Good Morning America, Hogan a povestit ca acum are un stil de viata modest, desi cu ani in urma viata sa era una luxoasa, scrie dailymail.com


"Sunt impacat cu mine acum si sunt recunoscator pentru tot ce am avut de-a lungul timpului. Am cheltuit sute de milioane pe masini, calatorii scumpe, case, vacante pentru toata familia. In timp, s-au dus banii" a spus starul.

Hulk Hogan, pe numele sau real Terrance Gene Bollea, s-a nascut intr-o familie modesta din Florida, tatal sau lucrand in domeniul constructiilor iar mama sa era profesoara de dans.


Pasiunea sa pentru wrestling a inceput la 16 ani, insa pana la ajunge unul din cei mai celebri luptatori de wrestling, activitatile sale erau mai mult artistice: a cantat 10 ani la chitara-bass in mai multe formatii rock, dar in timpul liber se antrena la o sala de forta profesionista. Desi a urmat studiile Universitatii din Florida, a renuntat la scoala cu putin timp inainte de a-si obtine diploma.

Cariera sa stralucita de wrestler profesionist a inceput in 1977, cand a fost vizitat la sala de antrenamente de  fratii Brisco, cei care l-au lansat in domeniul sportiv. Hulk Hogan este recunoscut ca cel mai mare wrestler din istorie: a detinut de sase ori titlul de campion WWF si de sase ori titlul mondial WCW. El a fost primul luptator de wrestling care a aparut pe o coperta Sports Illustrated.


In 1994, Hulk Hogan a recunoscut ca a folosit steroizi. Insa statura sa a fost dintotdeauna impozanta, la 12 ani avea o inaltime 1.80 m. Pe langa activitatile sale sportive si cariera sa stralucita in domeniul wrestling-ului, Hulk Hogan a aparut in mai multe filme: a debutat cu un rol in celebrul Rocky III, pentru care a primit suma de 15.000 de dolari si care l-a adus in atentia producatorilor. A jucat in 3 dintre cele mai prost cotate 100 de filme potrivit IMDB: 3 Ninjas: High Noon at Mega Mountain, Mr Nanny si Santa with Muscles, insa asta nu l-a facut mai putin apreciat.

Dupa o casnicie ce a durat 23 de ani, in 2009, Hulk Hogan, a anuntat divortul de sotia lui Linda Marie Hogan. Aceasta si-a lansat o autobiografie in care povestea momentele cumplite prin care a trecut alaturi de Hogan, care a abuzat-o fizic. Ea a mai spus ca nu se mai putea intelege cu el din cauza consumului lui de droguri si al comportamentului violent. Hogan a negat orice acuzatie de acest gen:

"In perioada divortului, ea deja avea un iubit de doar 18 ani. Era in stare sa ma dea in judecata si daca i se parea ei ca ma uit urat la ea, doar ca sa infund puscaria. Asa ca daca am batut-o timp de 23 de ani, de ce n-a zis cand am divortat si spune abia acum, cand ii apare cartea?" a spus starul intr-un interviu.
 

Desi duce un stil de viata mai modest acum, Hulk Hogan a declarat ca este impacat si multumit cu ce are acum si este constient ca a risipit averea, dar ani de zile s-a bucurat de o viata luxoasa pe care putini reusesc sa o aiba.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies