marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drama lui Hugh Jackman: Mama m-a abandonat cand aveam 8 ani. Cum a reusit actorul sa treaca peste tragedia care i-a marcat viata

Hugh Jackman a oferit un interviu emotionant revistei Women's Weekly, in care a vorbit despre drama vietii lui si chinurile prin care trecut in copilarie.

Drama lui Hugh Jackman: Mama m-a abandonat cand aveam 8 ani. Cum a reusit actorul sa treaca peste tragedia care i-a marcat viata

Actorul australian a dezvaluit drama prin care trecut in copilarie, dupa ce mama sa l-a abandonat pe el si fratii sai, cand acesta avea doar 8 ani. Se pare ca aceasta suferea de depresie post-natala si si-a anuntat copiii ca ii paraseste printr-o telegrama, dupa ce s-a mutat din Australia in Marea Britanie. Au trecut 35 de ani de la acel moment, insa Hugh Jackman n-a uitat experienta care l-a marcat pe viata. Dupa divortul parintilor, Hugh a ramas impreuna cu fratele sau si tatal sau in Australia, in timp ce surorile acestuia au plecat cu mama lor in Anglia.

"Unul dintre lucrurile pe care mi le amintesc din acea perioada este acel sentiment oribil pe care il simteam pentru ca oamenii ma priveau ciudat. Nu este normal sa fii abandonat de mama. Insa, desi stiu ca suna ciudat, nu am simit niciodata ca mama nu m-a iubit" a spus Jackman pentru Women's Weekly.

 


Acesta a continuat: "Am stat de vorba cu ea pe indelete la multi ani dupa acel eveniment nefericit si stiu ca s-a luptat ani de zile cu boala si ca suferea. Ea era in spital dupa ce eu m-am nascut pentru ca suferea de depresie post-natala. Nu exista nici un fel de consiliere si sprijin pentru ea aici."

Starul, care are doi copii, Oscar de 12 ani, and Ava de 7 ani, cu sotia sa Deborra-lee Furness (56 de ani), a spus ca a reusit sa o ierte pe mama sa, dupa ce a devenit si el parinte.

"Vine un moment in viata cand trebuie sa te opresti din a mai da vina pe altii pentru cat de mizerabil te-ai simtit tu sau pentru ca te-ai simit ghinionist. Nu poti sa iti traiesti viata obsedat de ce-ar fi putut sa fie." Cei doi sunt apropiati si se vad de cateva ori pe an, sustine actorul.

 

 

Hugh Michael Jackman s-a nascut in data de 12 octombrie 1968, in Sydney, Australia. Jackman a urmat cursurile Universitatii Tehnologice din Sydney, unde a obtinut diploma de licenta in Jurnalism. Dupa absolvire, a studiat teatrul la Western Australian Academy of Performing Arts. In 1995 a obtinut un rol in serialul "Correlli", iar pe platourile de filmare a cunoscut-o pe actrita Deborra-Lee Furness, cea care avea sa ii devina sotie. In 2008, a primit titlul de Cel mai sexy barbat din lume din partea revistei People.


 

Sursa foto: Getty


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies