marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drama pe platourile unde filmeaza Arnold, Bruce Willis si Sylvester Stallone pentru The Expendables 2

Un cascador care filma pentru continuarea filmului de actiune "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", turnata in Bulgaria, a murit pe platourile de filmare, scrie www.hollywoodreporter.com

Drama pe platourile unde filmeaza Arnold, Bruce Willis si Sylvester Stallone pentru The Expendables 2

Alti doi cascadori au fost raniti in acelasi accident, petrecut, joi seara, intr-un rezervor de apa din orasul Elin Pelin din apropiere de capitala Bulgariei, Sofia.


Incidentul s-a produs in timpul filmarii unei cascadorii ce implica explozia unei bombe false intr-o barca de cauciuc, in acel rezervor de apa. "The Expendables 2", care este filmat la NU Boyana Studios din Sofia, a adus in Bulgaria o serie de actori de legenda ai filmelor de actiune produse la Hollywood, precum Arnold Schwarzenegger, Silvester Stallone, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris si Jason Statham.Topul celor mai tari eroi de actiune din anii '80!

Filmul regizat de Simon West ajunge in cinematografe pe  17 august 2012.

Eroii de sacrificiu se intorc si de data asta e personal. Dupa ce Tool este ucis cu brutalitate intr-o misiune, prietenii lui jura razbunare. Nu vor fi insa singurii care vor sa curga sange. Frumoasa fiica a lui Tool, Fiona pleaca si ea sa razbune moartea tatalui ei. Lucrurile se complica atunci cand fata este capturata de un dictator nemilos. Eroii de sacrificiu se aleg cu cea mai grea misiune.


Arnold Schwarzenegger (64 de ani), Sylvester Stallone (65 de ani) si Bruce Willis (56 de ani)  in Bulgaria

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies