marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginile care i-au facut pe americani sa numeasca Dredd cel mai violent film din 2012: primele reactii ale fanilor

Cinefilii prezenti la conventia Comic-Con din San Diego au avut norocul de a vedea in premiera filmul DREDD, cu Karl Urban in rolul super eroului care nu isi scoate niciodata masca. Fanii au fost cuceriti imediat de film, pe care-l numesc foarte violent dar si distractiv.

Imaginile care i-au facut pe americani sa numeasca Dredd cel mai violent film din 2012: primele reactii ale fanilor

 

In acest an se implinesc 25 de ani de la crearea personajului de benzi desenate Judge Dredd, un dur om al legii care stabileste dreptatea intr-un oras al viitorului, Mega City One. Britanicii aduc pe marile ecrane in aceasta toamna povestea sa in regia lui Pete Travis si cu un scenariu semnat de Carlos Ezquerra si Alex Garland.
 

 

Protagonistul, Judge Dredd (Karl Urban), face echipa cu o agenta tanara, Cassandra Anderson (Olivia Thirlby), pentru a distruge reteaua celor care fac trafic cu un drogul numit SLO-MO, al carui efect este acela de modificare a realitatii. Personajul negativ al peliculei este Medeline „Ma-Ma” Madrigal, interpretata de Lena Headey (Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Game of Thrones).
 

 

Dupa ce a fost vazut la Comic-Con in premiera zilele acestea, Dredd a fost numit cel mai violent film al anului pana acum, dar in acelasi timp a fost extem de laudat. Combinatia dintre violenta, satira  si umor pare sa fi fost cheia succesului filmului regizat de Pete Travis.

 

Slash Film: "DREDD este o calatorie extrem de distractiva si o intoarcere la filmele clasice din anii '80.  DREDD este o combinatie intre RoboCop si The Raid, la o scala mai mica. Curajos si violent."
 

Collider: "DREDD este un film violent si interzis celor sub 17 ani si mult mai bun decat ma asteptam, inteleg de ce este interzis. 3D-ul a fost foarte bun."


First Showing: "DREDD 3D..Oh da, a fost tare. Dur, dar mi-a placut. Si da, nu isi da jos niciodata masca. Mi-a placut mult mai mult decat The Raid. "
 

AMC: "Cred ca am vazut cel mai violent film din viata mea".

 

Empire: "DREDD mi-a placut mult mai mult decat primul film".
 

Total Film: "Numarul de victime este foarte ridicat, umorul si violenta sunt folosite cu stil, iar grafic este superb."

 

Germain Lussier: " DREDD este foarte bun. O coloana sonora foarte buna si multa actiune, intr-o structura narativa simpla, dar fascinanta."

 

Fred Topel: "DREDD e ca un film a Paul Verhoeven din anii '80, doar ca mult mai violent. Foarte bun".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies