marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

El este legea. Trailer pentru Dredd 3D: super eroul viitorului se intoarce dupa 17 ani intr-un film violent, extrem de asteptat de fani

The Avengers, The Dark Knight Rises si The Amazing Spider-Man nu sunt singurele filme cu super eroi ale anului. O alta pelicula inspirata din benzile desenate, pe care americanii o asteapta cu sufletul la gura este Dredd. Lionsgate a lansat astazi primul trailer.

El este legea. Trailer pentru Dredd 3D: super eroul viitorului se intoarce dupa 17 ani intr-un film violent, extrem de asteptat de fani

In acest an se implinesc 25 de ani de la crearea personajului de benzi desenate Judge Dredd, un dur om al legii care stabileste dreptatea intr-un oras al viitorului, Mega City One. Britanicii aduc pe marile ecrane in aceasta toamna povestea sa in regia lui Pete Travis si cu un scenariu semnat de Carlos Ezquerra si Alex Garland.


Productia cu un buget de 45 de milioane de dolari se vrea o versiune superioara peliculei din 1995, slab primita de critici. Aceasta ii avea in rolurile principale pe Sylvester Stallone, Armand Assante si Rob Schneider.


Stallone a fost inlocuit cu Karl Urban, actorul neo-zeelandez, cunoscut pentru Lord of The Rings, in filmul care nu are legatura cu varianta din 1995. Alaturi de Urban din distributie mai fac parte Olivia Thirlby si Lena Headey. Urban nu-si va arata deloc fata in film deoarece nu-si scoate in niciun moment celebra casca.


Scenariul filmului care va fi lansat 3D este fidel lumii create de John Wagner in benzile desenate. Pelicula este produsa de DNA Films iar filmarile au inceput in 2010 in Africa de Sud. Producatorii spera ca filmul sa ajunga o franciza de succes.


John Wagner a declarat la inceputul anului ca Dredd 2012 va fi mult mai bun decat prima varianta. "Dredd se va concentra pe ocupatia sa de baza, aceea de a fi judecator – aduce instant dreptatea intr-un oras al viitorului plin de violenta. Imi plac actorii, au fost bine alesi si si-au jucat bine rolurile. Olivia Thirlby este perfecta in uniforma tinerei judecatoare-medium Anderson. Ea aduce personajului sau o vulnerabilitate ce emotioneaza. Karl Urban nu-si va scoate casca si nu o va saruta pe partenera sa din film."


IGN l-a numit pe Judge Dredd pe locul 35 in topul celor mai buni super eroi din istorie. "I am the law!/ Eu sunt legea" anunta acesta in noul trailer. Povestea din Dredd este plasata intr-un viitor dominat de violenta, in care legile sunt ignorate, astfel incat prevenirea si pedepsirea infractiunilor cade cu totul in sarcina politiei.

Protagonistul, Judge Dredd, face echipa cu o agenta tanara, Cassandra Anderson (Olivia Thirlby), pentru a distruge reteaua celor care fac trafic cu un drogul numit SLO-MO, al carui efect este acela de modificare a realitatii. Personajul negativ al peliculei este Medeline „Ma-Ma” Madrigal, interpretata de Lena Headey (Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Game of Thrones).


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies