marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drew Barrymore a nascut primul ei copil: actrita are o fetita

Drew Barrymore a nascut o fetita, care este primul copil al actritei americane cu sotul ei, Will Kopelman, a anuntat artista, miercuri, intr-o declaratie de presa.

Drew Barrymore a nascut primul ei copil: actrita are o fetita

"Suntem mandri sa va anuntam ca fiica noastra, Olive Barrymore Kopelman, s-a nascut pe 26 septembrie, este sanatoasa si iubita de intreaga familie", a spus actrita americana.

Drew Barrymore, in varsta de 37 de ani, s-a casatorit cu Will Kopelman, un comerciant de arta in varsta de 34 de ani, in cadrul unei ceremonii evreiesti, organizata in luna iunie la ferma pe care actrita o detine in Montecito, in sudul Californiei.

Drew Barrymore a mai fost casatorita cu actorul de comedie Tom Green, in perioada iulie 2001 - octombrie 2002, si cu proprietarul unui bar, Jeremy Thomas, in perioada martie 1994 - februarie 1995.

Drew Barrymore, in varsta de 37 de ani, este actrita si producatoare de film, ea aparand pentru prima oara in fata camerelor de filmat pe cand avea doar 11 luni. Barrymore a debutat in cinematografie in 1980, in filmul "Eveniment periculos/ Altered States", castigandu-si celebritatea cu rolul din "E.T." si devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor.


Ea a ales ulterior sa isi dezvolte cariera actoriceasca cu roluri de comedie. Dupa o serie de filme mai putin cunoscute, Drew Barrymore a aparut in cateva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Ingerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" si "Despre barbati si nu numai". A castigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Detinatoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a aparut pe coperta revistei People, in numarul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.
 

 

Sursa: Mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies