marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

După ce și-a sărbătorit în avans căsătoria, Sarah Hyland, vedetă a serialului „Modern Family“, a făcut și nunta

Pandemia i-a schimbat planurile de nuntă, așa că, până să ajungă la altar, și-a tot aniversat… mariajul.

După ce și-a sărbătorit în avans căsătoria, Sarah Hyland, vedetă a serialului Modern Family , a făcut și nunta
Cu atâta vâlvă în jurul nunții lui JLo cu Ben Affleck, căsătoria tinerei actrițe a trecut aproape neobservată. După ce și-au amânat nunta din cauza pandemiei, Sarah Hyland și Wells Adams au ajuns, în sfârșit, la altar. La aproape trei ani după ce concurentul de la „Burlacul“ a cerut-o prima dată în căsătorie pe vedeta din „Modern Family“, o sursă a confirmat pentru E! News că cei doi s-au căsătorit pe 20 august, în cadrul unei ceremonii în aer liber la Sunstone Winery, lângă Santa Barbara, California.


Sofía Vergara, colega de platou a lui Sarah înn „Modern Family“, a postat pe Instagram câteva instantanee cu atmosfera de la nuntă, notând un indiciu în dreptul unei imagini de la photobooth: „#sarahandwells wedding“.

 
Perechea – care s-a cunoscut pe rețelele de socializare, după ce el a participat la „Burlacul în Paradis“ – și-a făcut publică idila în toamna anului 2017. După doi ani, în iulie 2019, cei doi s-au logodit și au sărbătorit cu o petrecere intimă. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, Sarah și Wells au fost nevoiți să-și tot amâne nunta, motiv pentru care pe conturile lor de socializare există multe momente „aniversare“ în avans, de tipul „Doi ani de la ceea ce ar fi trebuit să fie căsătoria noastră“.
 
Ba chiar au realiat și o ședință foto de nuntă simulată, în care Sarah a îmbrăcat un top alb din dantelă și o pălărie de soare cu un voal pe care scria „Bride To Be“ – semn că i-a și plăcut să încerce mai multe ținute nupțiale.
 
Pe 20 august, însă, ceremonia a fost pe bune, la fel și pozele – pe care fanii încă le așteaptă. Iar Well Adams cu siguranță nu mai e… „Burlac“.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies