marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sofia Vergara dezvaluie cum se mentine in forma la 42 de ani: ce face actrita din Modern Family pentru a avea silueta perfecta

Frumoasa Sofia Vergara apare pe coperta celui mai nou numar al revistei Shape si dezvaluie care sunt secretele frumusetii ei si cum se mentine in forma.

Sofia Vergara dezvaluie cum se mentine in forma la 42 de ani: ce face actrita din Modern Family pentru a avea silueta perfecta

 

Columbienii au numit-o "viagra natural pentru barbati" si ce-i drept, majoritatea barbatilor si-ar dori sa o aiba ca iubita. La 42 de ani, frumoasa actrita din Modern Family arata mai bine si decat colegele ei de breasla, cu cel putin 10 ani mai tanara.
 

Imbracata intr-o bluza decoltata si purtand doar o pereche de bikini, actrita si-a pus in valoare formele voluptoase. "Nu am fost niciodata o fana a exercitiilor. M-am multumit cu m-a inzestrat natura. Sigur, ca orice femei, ar trebui sa ma plang ca am soldurile prea late, dar sunt impacata cu modul in care arat." 


Actrita recunoaste ca, dupa ce a trecut de 40 de ani, corpul ei a reactionat conform varstei. "Dupa 40 de ani, am observat ca pielea mea isi pierde fermitatea. Am citit multe despre metabolism si cum se schimba odata cu inaintarea in varsta. Insa, recunosc ca gasesc orice scuza pentru a nu merge la alergat". Ea a mai spus ca este dependenta de dulciuri.

 

 


Asa ca vedeta a apelat la alte exerctiii: ridica greutati si urmeaza programul Megaformer, bazat pe Pilates, dar mult mai avansat. "Am ales varianta asta pentru ca nu ma tin genunchii, nici cand eram tanara nu puteam face exercitii care puneau presiune mare pe genunchi". Ea a vorbit si despre celebrii ei sani: "E greu cand ai sanii atat de mari sa te imbraci in asa fel incat sa nu pari vulgara sau ieftina. Am 40 de ani, am un copil, va dati seama ca nu mai arata ca la 20. E nevoie de un sutien bun ca ii tina la locul lor".

 

 


Insa, frumoasa Sofia Vergara are un nou iubit. Aceasta l-a cucerit definitiv pe Joe Manganiello, starul din "Magic Mike". Cei doi formeaza unul dintre cele mai hot cupluri si tinand cont de afisarile lor in public, pline de gesturi tandre, par sa fie foarte indragostiti.


Sofia Vergara are in continuare un succes nebun cu serialul de comedie "Modern Family", ajuns la sezonulk 6 si care este difuzat in aceasta perioada in SUA.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies