Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dupa discursul scandalos de la Globurile de Aur, Ricky Gervais a facut misto si de nunta regala!

Actorul de comedie Ricky Gervais nu s-a putut abtine sa nu faca bascalie, pe blogului lui, de nunta dintre printul William si Kate.

Dupa discursul scandalos de la Globurile de Aur, Ricky Gervais a facut misto si de nunta regala!

A luat peste picior intreaga pregatire a nuntei regale, dar nu l-a uitat nici pe David Beckham. Pentru cine avea o nedumerire de ce renumitul actor de comedie nu a fost invitat la nunta explicatia este simpla - nu s-a putut abtine sa faca cateva referiri amuzante legate de marea zi.

“I-am trimis printului Harry, azi, un text si m-am oferit sa-i scriu un speech amuzant de cavaler”, a scris Gervais pe blog. “Mi-a zis ca e in regula, nu are nevoie. Hmmm... Daca as fi auzit ca va vorbi despre Holocaust sau cine stie ce alt c…t l-as fi dat in judecata. I-am amintit sa nu poarte vreo rochie simandicoasa”.

Si asta a fost doar inceputul. “Acum serios vorbind, imi place foarte mult Harry”, a continuat Gervais. “ Imi plac si William si Kate, le doresc tot binele din lume. Dar pe bune! Ce e prea mult e prea mult! Cine sunt toti astia care au venit de prin toata lumea ca sa faca cu mana catre doi oameni pe care abia ii vad de la o distanta de cateva sute de metri? Dumnezeule, cred ca ar trebui sa ma abtin. Pare ca toata lumea si-a luat o zi libera!”.

Actorul de comedie nu l-a uitat nici pe David Beckham. “Toata lumea zice ca David a inceput sa arate ca mine. M-am simtit flatat pana cand mi-am dat seama ca numele meu era folosit ca o insulta”, a spus Gervais.

Nu e prima "lovitura" a lui Ricky Gervais care, la decernarea Globurilor de Aur in acest an, i-a ridiculizat pe Angelina Jolie, Johnny Depp, Robert Downey Jr. si Steve Carrell.

 


Galerie foto

Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies